Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

System Administrator

RekryilmoitusOlisiko aika vaihtaa mukavampaan hommaan?

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa.?Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Etsimme nyt System Administratoria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon sekä toimistoympäristön järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehokkaan liiketoiminnan taustalla ovat aina toimivat järjestelmät, joita laaja asiantuntijajoukkomme käyttää päivittäin parhaan palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme. System Administratorin roolissa pääset oppimaan uutta huippuosaajien tukemana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti erilaisten taustajärjestelmien parissa ja sitä kautta saat valmiuksia monimuotoisesti erilaisiin alan tehtäviin. Samalla tutustut erilaisiin asiakasympäristöihin ja palveluihin.

Päävastuualueesi tulee olemaan Microsoftin parissa, erityisesti O365-tuotteiden osaaminen on tärkeässä roolissa. Lisäksi päivittäiseen työhön kuuluu Atlassian-tuotteiden kanssa työskentely. Tiimin vastuulle kuuluu myös muita järjestelmiä ja tehtäviä, joita suoritetaan sovittujen toimintamallien mukaisesti.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Telia Cygate on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta

  • Osaamista Linux ja Windows käyttöjärjestelmistä
  • Kokemusta Microsoft tuotteiden ylläpidosta ja hallinnasta, kuten Sharepoint, Exchange ja Teams JA/TAI Atlassian-tuoteperheen järjestelmistä, kuten Jira ja Confluence
  • Kykyä omaksua nopeasti uutta ja toimia luontevasti erilaisten järjestelmien kanssa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kykyä työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, toimien kuitenkin tehokkaasti myös itsenäisesti

Eduksi on myös

  • Skriptausosaaminen (Shellscript/Python/Perl)
  • Kokemus tietokannoista (MySQL/Oracle/PostgreSQL)
  • Halusi kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi ja opiskella uusia teknologioita oma-aloitteisesti

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus (palkkatoiveineen) osoitteessa homeofexperts.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Katri Mäenpää puhelimitse 040 827 3177, sähköpostitse katri.maenpaa@teliacygate.fi.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 14.2.2019 - 11.3.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.homeofexperts.fi/
Yhteydenotto: katri.maenpaa@teliacygate.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä