logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

System Admin

RekryilmoitusEtsimme Bangkokin toimistolle Support Engineer/System Adminia, jolla on hallussa Linux palvelimet ja pilvipalvelut.

Monipuolisia työtehtäviä

Kehitämme asiakasprojekteissa web-järjestelmiä, mobiilisovelluksia ja IoT-järjestelmiä. Järjestelmäasiantuntijana varmistat mm., että kehitysprojektien infra ja työkalut ovat aina kunnossa ja asiakkaiden web-palvelut pyörivät vaaditulla tavalla ja ongelmat tulevat tulevat ratkaistuksi ajallaan. Tässä työssä opit uutta jatkuvasti, sillä projektit ovat keskenään erilaisia ja olemme nopeita ottamaan käyttöön uusia teknologioita ja ratkaisuja.

Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat asiakasprojektien tarpeiden täyttämisestä meidän oman infran ja IT-käytänteiden kehittämiseen. Tässä roolissa pääset myös työskentelemään esimerkiksi DevOpsin sekä suorituskyky – ja automaatiotestauksen parissa.

Toivomme, että sinulla on monipuolinen osaaminen Linux palvelimista ja pilvipalveluista (erityisesti AWS, mutta mahdollisesti myös Google Cloud). Lisäksi hyödyksi on, mitä enemmän ymmärrät ohjelmistokehityksen erilaisista toimintamalleista ja osa-alueista. Työssäsi tulet olemaan tekemisissä erilaisten asiakkaiden ja projektihenkilöiden kanssa, joten teknisten taitojen lisäksi tässä roolissa edellytetään vahvaa kommunikointi-, yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä. Halu oppia uutta on myös tärkeä ominaisuus!

Bangkok here I come!

Bangkokin toimistolla meillä työskentelee reilu parikymmentä työntekijää, joista suurin osa on Suomesta. Teemme päivittäin yhteistyötä kaikkien toimistojen välillä ja firmassa meillä vallitsee rento ja innostunut työilmapiiri. Lisäksi teemme yhdessä myös paljon muutakin kuin töitä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinä olet meidän tiimiin sopiva kaveri, niin kaikesta voidaan sopia joustavasti. Me autamme sinua käytännön asioissa, joten niistä sinun ei tarvitse murehtia.

Haku

Kun haluat haastaa meidät syvempään keskusteluun, niin pääset lähettämään hakemuksesi meidän webbisivujne kautta. Hae rohkeasti omalla tyylilläsi, emme odota määrämittaisia hakemuksia!

Lisätietoja Tiinalta: tiina.seebeck@codemate.com, p. 0408241148, voit myös jättää soittopyynnön Tiinalle.

Pinterest
Codemate

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 20.12.2018
Tarkennettu
sijainti:
Bangkok
Linkki: https://www.codemate.com/fi/tyopaikat/system-admin/
Yhteydenotto: tiina.seebeck@codemate.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry Codemate kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku