Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Supplier Quality Engineer/Specialist/Manager

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Materiaalitiimimme kaipaa vahvistusta. Supplier Quality Engineer työskentelee yhteistyössä Bittiumin tuotekehityksen, hankintatiimin ja tavarantoimittajien kanssa materiaalien laatuun liittyvien asioiden hallinnassa ja etsimme henkilöä, joka on innokas toimimaan käytännön tasolla, mutta jolla on myös visiota ja halua kehittää työkäytäntöjä.

Kun löydämme oikean henkilön, vastuut voidaan muokata kokemuksen ja osaamisen tason mukaan. Joka tapauksessa tämä työ antaa sinulle tilaa kehittyä ammattilaisena.

Vastuut koostuisivat pääasiassa seuraavista:

 • Toimittajan laadunvarmistusprosessi, dokumentointi ja toteutus Bittiumilla
 • Toimittajien auditoinnit, laatuvaatimukset ja niihin liittyvät koulutukset
 • Osallistuminen linjatarkistuksiin ja osien hyväksyntöihin
 • Toimittajien suorituskykymittareiden kehittäminen ja ylläpito
 • Laadukas palautusprosessi ja toteutus

Vaatimukset tehtävälle:

 • Sopiva insinööritutkinto
 • Hyvä valmistusteknologioiden, materiaalien ja komponenttien tuntemus
 • Pätevä auditoija, jolla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista laatuinsinööritehtävistä
 • Hyvä tuntemus laadunhallinnan käytännöistä ja työkaluista
 • Hyvät kommunikaatio- ja verkostoitumistaidot, sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito
 • Aiempi kokemus lääketieteellisistä ja AQAP-laatustandardeista on suuri etu, mutta halu oppia on välttämätöntä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.1.2022

 

Bittium Wireless Oy

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 15.12.2021 - 10.1.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/supplier-quality-engineer-specialist-manager/1378022/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä