Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SUOMEN ENSIMMÄINEN CLOUD SOMMELIER

post_image

RekryilmoitusKun haluat kuulla ravintolassa sen osaavimman mielipiteen ja parhaan suosituksen, niin silloin kutsut paikalle tietenkin ravintolan Sommelierin, joka tuntee tarjottavien tuotteiden pienimmätkin yksityiskohdat ja vivahteet. Me puolestamme haluamme nousta tämän maan kärkeen Cloud-ratkaisujen tarjoajana ja siksi kutsumme avuksi sinua – tuleva Suomen ensimmäinen Cloud Sommelier! 

Chilit Cloud Sommelier hallitsee käytettävissä olevat pilviteknologiat, luo niistä asiakkaillemme kokonaisratkaisut ja palvelut yhdessä muiden osaajiemme kanssa sekä valloittaa asiakkaamme osaamisellaan ja persoonallaan. Käytettävissäsi ovat luonteikkaat työkaverit ja paljon valmiita asiakassuhteita. Chilit Cloud Sommelier viettää aikansa kuunnellen asiakkaidemme tarpeita, esittelee heille sujuvasti heidän tarpeisiinsa sopivat Chilitin Cloud-ratkaisut, kertoo ratkaisun perusteista ja puhuu luontevasti myös €uroa. Tuotat myös itse palvelua, josta asiakkaat ovat mielellään valmiita maksamaan.

Nykyiset asiakasratkaisumme tuotamme Microsoft Azure –tilalta, joten edellytämme Suomen ensimmäiseltä Cloud Sommelieriltamme tämän tuotantoalueen kovaa osaamista. Katsomme kuitenkin avoimin silmin koko Cloud-maailmaa ja muiden Cloud-tuottajien tuntemus on Chilit Cloud Sommelierille pelkkää etua.

Pinterest
Chilit Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Sommelieriksi voit hakea Helsingin tai Turun toimipisteeseemme
Linkki: https://www.chilit.fi/yritys/rekrytointi/
Yhteydenotto: mika.karpala@chilit.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Chilit kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Chilit Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä