logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sovellussuunnittelija

post_image

RekryilmoitusTyössä on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja mahdollisuus vaikuttaa teknologiaratkaisuihin. Sovellussuunnittelija toimii osana digipalveluiden kehittämispalveluita. Ympärilläsi ja tukenasi on osaava ja innostunut tiimi.

Etsimme henkilöä, jolla on hyvä kokemus web-ohjelmoinnista (Python, JavaScript, HTML, CSS), työn tai harrastuneisuuden kautta. Onnistuminen työssä edellyttää kykyä omaksua tehokkaasti uutta ohjelmoinnin saralla. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa ongelmanratkaisukykyä, tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta.

Eduksi katsotaan, seuraavien tekniikoiden, järjestelmien ja työkalujen tuntemus: Linux-palvelimet, Plone, Elm, React, GatsbyJS, Mendix,Nix, Ansible, SQL, GitLab, Jira, Jenkins, Docker, PWA ja mobiilikehitys. Tehtävässä arvostetaan lisäksi rajapintateknologioiden tuntemusta (REST, GraphQL, AMQP) ja tietokantaosaamista.

Eduksi katsotaan myös yliopiston tietojärjestelmien, toimintaympäristön sekä hallinnollisten ja viestinnällisten prosessien tuntemus. Kokemus ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä on eduksi. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen ja sujuva englanninkielen taito.

Tehtävän hakuaika päättyy 27.5.2019. Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta.

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan ja lisätiedot www.jyu.fi

HAE NYT!

TULEVAISUUDEN PALVELUKSESSA. JO VUODESTA 1863.

Jyväskylän yliopisto

Haluamme sytyttää taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. Haemme vastauksia huomisen kysymyksiin 2 500 asiantuntijan ja 15 000 opiskelijan voimin tiiviissä ja avoimessa monitieteisessä yhteisössä.

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/jyvaskylan-yliopisto/sovellussuunnittelija/594864/

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys