Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluspalvelujen kehityspäällikkö, Millog Oy Tampere

RekryilmoitusMillogin tietohallinto hakee 

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Sovelluspalveluihin Tampereelle.

Tehtävässä vastaat sovellusten käyttäjälähtöisestä kehittämisestä ja sovelluspalveluista. Keskeisimmät sovellukset ovat SAP ja M-Files, mutta vastuullesi kuuluu myös muita pienempiä sovelluksia.

Toimit läheisessä yhteistyössä käyttäjien ja toiminnoista vastaavien kanssa. Tunnistat käyttäjäorganisaation tarpeet ja muodostat niiden pohjalta Millog-tasoisia toteutuskelpoisia ratkaisukuvauksia. Yhdessä sovellusten pääkäyttäjien ja toimittajien kanssa organisoit muutoksien toteutuksen ja jalkautat muutokset käytäntöön käyttäjäorganisaation kanssa. Tarvittaessa hyppäät projektipäällikön rooliin laajemmassa IT-muutosprojektissa.

Tukenasi sinulla on osaavat sovellusten pääkäyttäjät sekä tietojärjestelmäpäällikkö, joka vastaa tietojärjestelmäarkkitehtuurista kokonaisuutena. 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävää vastaavaa kokemusta ERP ja dokumenttienhallinnan ratkaisuista, IT-projektien hallinnasta tai digitaalisten palvelujen palvelumuotoilusta. Odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hahmottaa moniulotteisia kokonaisuuksia. Kyky tuottaa selkeitä esityksiä ja kuvauksia on myös tärkeää. 

Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. Panostamme reiluun johtamiseen sekä hyvään ja turvalliseen työilmapiiriin. Tutustu meihin milloglaisiin täältä.

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä yritysinfrajohtajan Toni Liukkosen puoleen, puh. 040 315 7606 / etunimi.sukunimi@millog.fi   

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 3.1.2021 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 8.12.2020 - 3.1.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/sovelluspalvelujen-kehityspaallikko-millog-oy-tampere/935834/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

SAP

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä