Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusneuvojan toimi digipalveluihin

post_image

RekryilmoitusKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 19.9.2022 klo 12.00 mennessä

Sovellusneuvojan toimi digipalveluihin

Oletko kiinnostunut sähköisen asioinnin kehittämisestä tai jo valmis osaaja? Hae meille digipalvelutiimiin toistaiseksi voimassa olevaan sovellusneuvojan toimeen.

Digipalvelutiimin tehtävänä on Soiten ja tulevan Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen digiohjelman toimeenpano ja digikehittämiseen liittyvien toimenpiteiden toteuttaminen, yksiköiden toiminnallisessa muutoksessa tukeminen ja henkilöstön sekä esimiesten auttaminen. Tiimillä on vastuu digipalveluiden käyttöönotoista sekä palveluprosessien uudistamisesta yhteistyössä yksiköiden kanssa. Digipalvelutiimi raportoi digiohjelmaryhmälle. Sovellusneuvojan lopullinen tehtävänkuva määritellään tarkemmin tehtävään valitun henkilön osaamisen ja työkokemuksen sekä digipalvelutiimin työtilanteen mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveystoimialan monipuolinen tuntemus ja aikaisempi kokemus esim. asiakaspalvelutehtävistä, projektityöskentelystä tai digitaalisista palveluista.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä ja käytössä on liukuva työaika. Koeaika on 6 kk ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tule mukaan osaavaan ja innovatiiviseen työyhteisöömme!

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat -sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV ja tutkinto- ja työtodistukset on varauduttava tuomaan mahdolliseen haastatteluun. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua. 

Ennen tehtävän täyttämistä hakijan tulee esittää kuntayhtymän työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudesta sekä lausunto huumausaineseulan tuloksesta. Soite on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat      

kehittämisasiantuntija Heidi Luomala, 040 668 4011, heidi.luomala@soite.fi

järjestelmäpäällikkö Jan Salin, 050 414 1826, jan.salin@soite.fi 

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 31.8.2022 - 19.9.2022
Sijainti: Kokkola
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/soite/sovellusneuvojan-toimi-digipalveluihin/1772628/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä