Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä

RekryilmoitusHaemme oma-aloitteisia sovelluskehittäjiä, jotka eivät pelkää ottaa vetovastuuta omista projekteistaan. Keskustelu asiakkaan kanssa sujuu, ja rohkeus kysyä ja esittää omaan asiantuntemukseesi perustuvia arvioita on sinulle luontevaa. Teemme työtä paljon itsenäisesti ilman suurta tiimiä, ja odotamme sinulta rohkeutta tarttua toimeen, vaikka kaikki osaaminen ei vielä olisikaan huippuunsa hiottua. Nopea oppiminen, työkaverille kilauttaminen ja valmiin tai puolivalmiin koodin nopea hyödyntäminen auttavat paljon.

"Sulavalla elämme pilven aallonharjalla, ja teemme päivittäin töitä bleeding edge -teknologioiden parissa. Teemme itsekin sitä, mitä saarnaamme. Täällä siis jatkuva kehittyminen on arkipäivää, ja jaamme aktiivisesti oppimaamme uutta tietoa toisillemme."

Sulavana sovelluskehittäjänä sinulla on kokemusta Microsoft teknologioista, ja voit ehkä jopa näyttää jo tehtyjä sovelluksia. Meillä pääset tekemään töitä esimerkiksi:

  • C#  
  • .NET Core  
  • JavaScript / TypeScript  
  • React  
  • Azure App Service  
  • Azure Functions  
  • Microsoft Graph API  
  • SPFx  
  • Azure SQL  
  • Cosmos DB 

Kaikkea ei todellakaan tarvitse osata, vaan valitse listalta osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi ja sisällytä ne työhakemukseesi.

Jos olet vasta-aloittava sovelluskehittäjä ja tunnet koodinpaloa, aloita urasi joka tapauksessa täyttämällä työhakemus tämän ilmoituksen lopussa olevan ohjeen mukaisesti.

Tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Reilu palkka. Tiimityö. Etätyö. Sinulla on valta. Itsenäisyys. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimistot Helsingin keskustassa, Kuopiossa ja Dubaissa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

Hae paikkaa

Pinterest
Sulava Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.
Linkki: https://sulava.com/company/careers/sovelluskehittaja/
Yhteydenotto: juha.heikkonen@sulava.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sulava kotisivut

Tagit

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Sulava Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä