Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä

post_image

RekryilmoitusNyt on Lahes mielenkiintoinen tehtävä sovelluskehittäjänä avoinna. Lähes koittamaan!

Työssäsi pääset kehittämään Suomen mittakaavassa erittäin vakiintunutta, ainoaa laatuaan olevaa henki- ja eläkevakuutusratkaisuamme. Tarkemmin ottaen ideoit, toteutat ja testaat ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. 

Tulet toimimaan projekteissamme tiiviisti yhteistyössä oman tiimin sekä pitkäaikaisten kumppaniasiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa. Työtä tehdään Lahden toimistomme lisäksi myös pääkaupunkiseudulla asiakkaiden tiloissa (näin virusepidemian aikana työntekijämme työskentelevät turvallisesti kotitoimistoltaan käsin). Työ edellyttää asiakkaan liiketoimintalähtöistä ajattelua, mutta ei hätää, vaikka finanssi- ja vakuutusala ei olisikaan entuudestaan tuttua. Sinun ei tarvitse olla täydellinen osaaja hakeaksesi - tukenasi ovat Profit Softwaren ammattilaiset toimipaikasta riippumatta.

Mitä sinun olisi hyvä osata?

  • Java-ohjelmointikieltä
  • Tietokantaosaamista (esim. SQL)  
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito  

Lisäksi arvostamme:  

  • Frontend-osaamista (esim. React)  
  • Kokemusta testaamisen ja katselmoimisen käytännöistä  
  • Ketterän kehityksen menetelmien tuntemista
  • Kokemusta finanssialasta

Arvostamme teknologiaosaamisen lisäksi erityisesti laadukasta työnjälkeä, tiimityötaitoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen. Rehellisesti sanottuna työ vaatii kykyä suhtautua asioihin pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Järjestelmä on ollut toiminnassa jo usean vuosikymmenen ajan - olemme ylpeitä voidessamme kehittää yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä, jotka kestävät aikaa. Tämä vaatii myös uudistumista, jotta ratkaisumme ovat laadukkaita ja luotettavia joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi. 

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Työyhteisömme tukee kaikkia jäseniään tarjoamalla joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi etätyön muodossa. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi. 

Tutustu ohjelmistokehittäjämme päivään: "Code Code Baby"

Voit myös lukea lisää Profit Life & Pension henki- ja eläkevakuutusratkaisustamme tästä

Oletko valmis hyppäämään asiantuntevaan ja lämminhenkiseen työyhteisöömme?  

Lisätietoa tehtävästä antaa Team Manager Jyrki Kilpinen jyrki.kilpinen@profitsoftware.com

Profit Software on yli 240 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä olevalle pankki- ja vakuutussektorille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Asiantuntijaroolissa Profit Softwarella olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan. 

Pinterest
Profit Software Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Lahti
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/933916-sovelluskehittaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

React
Java

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä