Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusasiantuntija smart city -ratkaisujen pariin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Nyt haemme hienoon joukkoomme sovellusasiantuntijaa ensisijaisesti Espooseen, Turkuun tai Seinäjoelle. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät digitaalisten ratkaisujemme asiakastuen tehtäviin. Monipuoliseen asiakaskenttäämme kuuluu niin kunta-, yritys- kuin valtionhallinnon asiakkuuksia. Työskentelet tuki- ja käyttöönottotiimissämme, tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme ja kehitystiimiemme kanssa.

Toivomme, että sinulla on intoa ratkaista asiakkaidemme haasteita, jotta he pystyvät hyödyntämään palveluitamme täysipainoisesti. Me arvostamme hyvää tilannetajua ja pelisilmää asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseksi sekä halua oppia jatkuvasti uutta tarjoamistamme palveluista.

ODOTUKSIA JA ASIOITA JOITA ARVOSTAMME

Toivomme, että sinulla on takana jo vähintään muutaman vuoden työkokemus paikkatietojärjestelmien parista. Arvostamme kokemusta myös kunnan teknisen sektorin parissa työskentelystä sekä asiakaspalvelusta. On hienoa, jos sinulta löytyy myös osaamista joistakin seuraavista asioista

  • Tietokantaosaaminen (esim. SQL)
  • Paikkatieto-osaaminen 
  • Ymmärrys palveluiden käytettävyydestä
  • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot suomeksi, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

  • Palava intohimo digitalisaatioon sekä uuden oppimiseen
  • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 16.10.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Erno Puupponen puh. +358 40 565 5724 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 15.9.2022 - 16.10.2022
Sijainti: Espoo, Seinäjoki, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/sovellusasiantuntija-smart-city-ratkaisujen-pariin/1788529/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä