Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusarkkitehti, Helsinki

post_image

RekryilmoitusTule meille sovellusarkkitehdiksi

Arjessamme yhdistyy palveluyhtiön ja pitkäjänteisen tuotekehittämisen parhaat puolet: Työskentelemme tiimeinä, omalta toimistoltamme ja kehitämme sovelluksia perustuen omaan näkemykseemme. Pystyt vaikuttamaan työhösi ja haastamaan itseäsi kaikilla softakehityksen osa-alueilla.

Pitkät asiakkuutemme tarjoavat sekä vakautta että mahdollisuuksia työtehtävien vaihtamiseen ja roolin suuntaamiseen mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Monipuolisissa projekteissa kasvatat osaamistasi myös liiketoiminnan ja erilaisten käyttäjien tarpeiden ymmärtämisessä.

Pidämme hyvää huolta työntekijöistä ja meillä vallitsee auttamisen ja arvostuksen kulttuuri. Ketterät prosessimme on viritetty mahdollistamaan sujuva työskentely ja varmistamaan tuotosten korkea laatu. Tule mukaan – tarjoamme sinulle ammatillisen kodin, jossa voit olla oma itsesi ja kasvattaa osaamistasi hyvässä seurassa!

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä suunnittelet liiketoiminnan tarpeet huomioivaa pitkän elinkaaren mahdollistavaa arkkitehtuuria:

  • Tunnet erilaisia arkkitehtuurimalleja ja periaatteita (microservices, serverless) ja osaat arvioida niiden soveltuvuutta asiakastarpeeseen.
  • Sinulla on hyvä rutiini arkkitehtuurin sekä järjestelmän eri komponenttien kuvaamiseen ja dokumentoimiseen.
  • Haluat osallistua myös käytännön toteuttamiseen. Työkalupakkiisi kuuluu esim. Springboot, Kotlin, Java ja/tai Python.
  • Tunnet hyvin ainakin yhden julkipilviympäristön (AWS, Azure tai GCP) ja hyödynnät sujuvasti sen työkaluja ja palveluita.
  • Vahvinta osaamisaluettasi on backend. Osaamisesi ulottuu silti riittävällä tasolla läpi koko pinon, infrastruktuurista käyttöliittymiin.

Etsimme tiimipeluria ja avainhenkilöä, jonka osaamiseen tiimin jäsenet voivat tukeutua. Saat rinnallesi asiantuntevia ja osaavia kollegoja, joilta ammennat myös itse näkemyksiä ja oppia.

Miksi meille?

Pääset osaksi rentoa, liki 200 asiantuntijan yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja panostetaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Satsaamme kehittäjiemme osaamiseen esim. tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja. Korona-aikana etäilemme, jatkossa tavoitteena hybridimalli.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja laajat työsuhde-edut, joita ovat mm. lounas-, puhelin- sekä liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, kannustinohjelmat, harrastekerhot yms. Tutustu meihin ja etuihin tarkemmin urasivuillamme.

Kiinnostuitko?

Hakeminen on helppoa: jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kokemuksestasi ja osaamisestasi tai jätä pelkkä pelkkä CV. Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 7.9.2021 - 10.10.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=40&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Java

Omat tagit

AWS
Kotlin
python
arkkitehtuurisuunnittelu
Microservices
Serverless

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä