Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Consultant, Unit4

post_image

RekryilmoitusRatkaisukeskeinen konsultti, paikka on sinun!

Etsimme ERP-järjestelmistä syttyvää ratkaisukonsulttia konsultoimaan toimitusprojekteissamme palvelu- ja projektiliiketoiminnan Unit4-toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Efima toimii Suomessa Unit4:n kumppanina yksityisellä sektorilla ja etsimme nyt ratkaisukonsulttia vahvistamaan tuotteen parissa toimivaa tiimiämme.

Unit4 ERP on pohjoismaiden johtava, erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty käyttäjälähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä. Globaalisti Unit4:llä on yli 40 000 asiakasta yli 100:ssa maassa ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 500M€. Tukenamme ovat sekä Unit4-tuotteen kansainvälinen että paikallinen organisaatio.

Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä. Unit4-konsulttina pääset avainasemaan rakentamaan ja oppimaan uutta!

Mitä teet

 • Toimit asiantuntijana Unit4-toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa sekä jatkuvissa palveluissa.
 • Kehität asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja ja -ratkaisuja parhaiden käytäntöjen pohjalta.
 • Vastaat järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta sekä osallistut asiakkaiden kouluttamiseen.
 • Osallistut tarjoomamme ja toimintatapojemme kehittämiseen sekä myynnin tukemiseen.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta – Sinulla on muutaman vuoden kokemus projektiliiketoiminnan asiantuntijatyöstä esimerkiksi konsulttina, controllerina tai pääkäyttäjänä. Kokemus juuri Unit4-järjestelmästä ei ole pakollista - voit olla kiinnostunut mahdollisuudesta ottaa haltuun uusi järjestelmä.
 • Näkemystä – Ymmärrät ERP-järjestelmiä ja olet jo ansainnut kannuksesi niiden toteutuksessa ja kehittämisessä. Osaat suunnitella ja rakentaa asiakkaalle toimivat prosessit ja ratkaisun.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet työssäsi itseohjautuva sekä tavoitteellinen. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi viimeistään 17.1.2023. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana. Ensimmäisen kierroksen haastatteluita pidämme viikoilla 3-4.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Stiina Lilja. Stiinan tavoitat sähköpostitse osoitteesta stiina.lilja@efima.com tai puhelimitse numerosta 044 261 7380.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 2.1.2023 - 17.1.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: stiina.lilja@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

Unit4

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä