Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Analyst

RekryilmoitusHaussa on liiketoimintahenkinen Solution Analyst pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi tulet kehittämään Suomen mittakaavassa erittäin vakiintunutta, ainoaa laatuaan olevaa henki- ja eläkevakuutusratkaisuamme. Ideoit, suunnittelet ja dokumentoit ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Tarkemmin sanottuna tehtäviin kuuluu vaatimusten kerääminen ja analysointi asiakasrajapinnassa tai tuotekehityksen tarpeisiin, ratkaisun suunnittelu yhdessä tiimin kanssa sekä ratkaisun dokumentointi.

Olemme ylpeitä voidessamme kehittää yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä, joista asiakkaamme hyötyvät liiketoiminnassaan pitkäjänteisesti useiden vuosien ja jopa vuosikymmenien ajan. Laadukas työnjälki, tiimityötaidot, selkeä ja aktiivinen viestintä sekä kiinnostus uuden oppimiseen ovat meille tärkeitä asioita.

Tulet toimimaan projekteissamme tiiviisti yhteistyössä oman tiimin sekä pitkäaikaisten kumppaniasiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa. Työtä tehdään Espoon toimistomme lisäksi myös pääkaupunkiseudulla asiakkaiden tiloissa (tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etänä). Työ edellyttää asiakkaan liiketoimintalähtöistä ajattelua, joten aiempi kokemus finanssialalta on eduksi. Tukenasi ovat osaavat projektipäälliköt, kehittäjät ja testaajat sekä muut Profit Softwaren ammattilaiset. 

Rehellisesti sanottuna työ vaatii kykyä suhtautua asioihin pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Järjestelmä on ollut toiminnassa jo usean vuosikymmenen ajan - me kehitämme ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Tämä vaatii myös uudistumista, jotta ratkaisumme ovat laadukkaita ja luotettavia joka päivä, nyt ja tulevaisuudessa. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi.

Taustasi voi olla tekninen (esim. koodausta) tai olet työskennellyt vakuutusliiketoiminnan parissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kiinnostusta ja valmiutta omaksua kumpaakin puolta.

Lisäksi tarvitset tehtävässä:  

  • Ongelmanratkaisutaitoja ja itsenäistä asennetta
  • Erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot  
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa 
  • Kokemusta ohjelmistoprojekteissa toimimisesta 

Lisäksi arvostamme:  

  •  Finanssialan tuntemusta
  • Halua kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti  
  • Ketterän kehityksen menetelmien tuntemista 

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Työyhteisömme tukee kaikkia jäseniään tarjoamalla joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi etätyön muodossa. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi. 

Voit myös lukea lisää Profit Life & Pension henki- ja eläkevakuutusratkaisustamme tästä

Oletko valmis hyppäämään asiantuntevaan ja lämminhenkiseen työyhteisöömme? Hakuaika 22.11. saakka. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Team Manager Anni Siitonen anni.siitonen@profitsoftware.com 

Profit Software on ~250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä olevalle pankki- ja vakuutussektorille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Asiantuntijaroolissa Profit Softwarella olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan.

Pinterest
Profit Software Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2020 - 22.11.2020
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / PK-seutu
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/977738-solution-analyst
Yhteydenotto: careers@profitsoftware.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen