Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

RekryilmoitusEpecillä pääset mukaan teknologian huipulle suunnittelemaan uusia innovaatioita yhdessä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa. Liikkuvat työkoneet ovat nykyisin monimutkaisia järjestelmiä, joihin liittyy vahvasti mm. sähköistymisen trendit, IoT/Connectivity, keinoäly ja avustavat järjestelmät. Epecillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa näitä ratkaisuja kehitysmyönteisessä ja rennossa työympäristössä.

Haemme tuotekehitystiimiimme Software Developeria. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Työskentelemme kuitenkin säännöllisesti myös jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere tai Turku.

Mitä Software Developerin työpäivään kuuluu?

Software Developerina osallistut Epecin asiakkaiden työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden ohjelmistojen kehittämiseen. Ohjelmistoprojekteissa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan työkoneiden toiminnallisuuksia osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Miksi meille kannattaa hakea?

Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista. Jokainen epeciläinen on myös oikeutettu kannustavaan palkkiojärjestelmään ja henkilöstörahastoon.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla ohjelmistoalan ammattilainen, automaatiotekniikan osaaja tai sinulle on kertynyt kokemusta työkoneiden suunnittelusta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta esimerkiksi logiikkaohjelmoinnista (IEC 61131-3 / CODESYS), C-ohjelmoinnista (C, C++), käyttöliittymäkehityksestä sulautettuihin järjestelmiin (Esim. Qt, CODESYS 3.5), ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja toiminallisuuksien määrittelytyöstä, tai kenttäväyläteknologioista (Esim. CAN, Ethernet) ja eri protokollista (CANOpen, J1939).

Työstäsi pääset nauttimaan parhaiten oma-aloitteisella ja innostuneella työotteella, ongelmanratkaisukyvyllä ja hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Raine Röyskö (Manager, Control System SW) kertoo mielellään tehtävästä lisää, puh. 044 570 3466.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335887-software-developer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä