Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Architect (AWS)

post_image

RekryilmoitusEtsimme timanttiseen joukkoomme AWS-ARKKITEHTIA! Meille voit työskennellä joko omalla toimistollamme tai asiakkaamme tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Meille se tarkoittaa alla olevia asioita:

  • Tunnet AWS:n Virtual Private Cloud -konseptin ja pääsynhallinnan.
  • Hanskaat Elastic Cloud Computing -konseptin ja osaat soveltaa sitä kustannustehokkaiden, skaalautuvien ja vikasietoisten palveluiden rakentamiseen.
  • Tiedät, milloin valita tietokannaksi RDS:n, DynamoDB:n tai Redshiftin.
  • Tiedät mitä ovat esimerkiksi Lambda, API Gateway, SQS, SNS, ECR, ECS tai Elastic Beanstalk.
  • Tunnet AWS:n hinnoittelun ja osaat soveltaa hinnoittelua palveluiden kustannusten arviointiin.

Edellä mainittujen teknisten edellytysten ja kokemuksen lisäksi olet tottunut työskentelemään yhdessä myynnin kanssa ja uit asiakkaiden vesissä kuin barrakuda. Nautit siitä, kun pääset ideoimaan ratkaisuja, joista asiakkaamme eivät ole edes haaveilleet! Osaat ja uskallat ehdottaa perusteltuja, vaihtoehtoisia ratkaisuja ja vakuuttaa asiakkaan ammattitaitoasi ja kokemustasi hyödyntäen. 

Teet mielelläsi töitä yhdessä tiimikavereiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kannat oman vastuusi ja autat työkaveria mäessä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Viihdyt omalla toimistollamme, mutta olet tarvittaessa halukas ja valmis työskentelemään myös asiakkaalla.

MIKSI MORE?

Meillä pääset tekemään hommia mainiossa porukassa, toimivilla työkaluilla ja tarkoituksenmukaisilla menetelmillä. Luotamme työntekijöidemme asiantuntemukseen ja kuuntelemme heidän toiveitaan – pystyt siis myös itse vaikuttamaan työhösi. Meillä saat tyydyttää uuden oppimisen nälkäsi, sillä panostamme työntekijöidemme ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Halutessasi voit myös osallistua yrityksemme kehittämiseen entistä paremmaksi työpaikaksi ja kumppaniksi. 

Sekä MORE yrityksenä että morelaiset ovat samassa veneessä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa: sitoudumme tekemäämme työhön ja välitämme toisistamme. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tukemalla töissä viihtymistä ja jaksamista sekä kattavalla ja monipuolisella etutarjottimella. Arvostamme morelaisten työajan ulkopuolista elämää, ja suhtaudumme erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin joustavasti.

Yrityksenä MORE on juuri sopivan kokoinen: tarpeeksi iso pystyäkseen tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia ja urapolkuja – tarpeeksi pieni ollakseen ketterä, helposti lähestyttävä ja koodikas. Meillä viihtyvät junnut ja sennut, miehet ja naiset, koodarit, designerit, testaajat ja muut asiantuntijamme. Työpaikkamme on rento ja joustava, #koodikas paikka, johon on kiva tulla joka aamu!

Jos et vielä vakuuttunut, kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

TERVETULOA ETTEPLAN MORELLE!

Hae paikkaa nettisivujemme kautta. Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Toimi jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme!

LUE LISÄÄ:

Etteplan MORE – koodikas paikka

Vinkkejä työnhakuun Etteplan MORElle

Meille töihin

Pinterest
Etteplan MORE logo

Tietoja

Hakuaika: 16.12.2019 - 31.8.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: www.etteplanmore.com/meille-toihin
Yhteydenotto: antti.kopponen@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Teknologia

Amazon Web Services

Omat tagit

DynamoDB
Lambda
API Gateway
SQS
SNS
ECR
ECS
Elastic Beanstalk
RDS
Redshift
Elastic Cloud Computing
AWS Virtual Private Cloud

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista
Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön