Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Signaalinkäsittelijä

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme nyt Tampereelle

SIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ

työskentelemään RF-sensoriteknologioiden parissa. Päätehtävänäsi on ratkoa matemaattisia ongelmia ja implementoida algoritmeja laskenta-alustalle käyttäen korkean tason vuokaavio työkaluja.

Kehitettävät järjestelmät ovat laajakaistaisia ja kompleksisia nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen tyypillisesti kaikki osa-alueet antenneista signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka. Työ limittyy vahvasti softan, laskennan, raudan ja signaalinkäsittelyn toimivaan yhteispeliin omien tuotteidemme ja/tai tutkimuksen muodossa. Tuotteiden ja tutkimuksen parissa työskentelevistä tiimeistämme löytyy tekemisesi tueksi osaamistaustaa monelta tekniseltä saralta, kuten antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista softateknologioista.

Tuotteisiimme voit tutustua täältä.

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on matemaattista osaamista ja kokemusta digitaalisesta signaalinkäsittelystä. Nautit haastavien ongelmien ratkaisusta ja osaat tulkita algoritmeja. Viihdyt pitkäikäisissä projekteissa, joissa työskennellään raudan lähellä. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi.

Työ ei aina tarjoa helppoja onnistumisia, joten kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys ovat työssä eduksi.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (esim. DI tai FM)
  • Sujuva suomen ja englannin kieli sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Vähintään Matlabin peruskäyttö hallussa

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Kokemusta algoritmien toteutuksesta Labview:n tai vastaavan avulla
  • FPGA-teknologian tuntemus
  • Ohjelmointitaitoja

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävässä on noin 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 29.2.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, puh +358 504071231 sekä sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 14.2.2024 - 29.2.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/signaalinkasittelija/2713421/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä