Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SharePoint -kehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Haluatko olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa tulevaisuuden palveluja, jotka muuttavat tavan tehdä töitä?

 

Etsimme lisää koodausvoimaa SharePoint Online -asiakasprojekteihin jatkuvasti kasvavaan tarpeeseemme. Aika usein projekteissa toimitetaan intraneteja tai extraneteja, mutta myös liitetoimintalähtöisempiä ratkaisuja SharePointin ja muiden Office 365 -sovellusten päälle sovitettuina. Tehtäväsi on auttaa ratkaisujen rakentamisessa osana projektitiimiä keskittyen räätälöintien toteuttamiseen, koodilla tai ilman. Oletamme, että tiedät minkälainen on laadukas lopputulos ja pystyt toteuttamaan ratkaisut laadukkaasti asiakkaalle asti.

Vanhaa SharePoint-räätälöintiosaamista emme enää tarvitse, joten et joudu tekohengittämään dinosauruksia. Sen sijaan joudut ehkä joskus kuuntelemaan heitä kun he vaahtoavat vahoista feature framework -ajoista. Nyt katse on joka tapauksessa tiukasti tulevaisuudessa ja moderneissa SharePointin räätälöintitavoissa. Jos React ei vielä suju ja SharePoint Framework -toteutuksia ei ole ehtinyt kertyä vyön alle, ei hätää. Riittää kun JavaScript ES6 on hyvin hallussa ja yleinen työkalusetti, npm, Yeoman, webpack ja gulp ovat tuttua kauraa. Tai mikäli eivät ole, niin kyllä CSOM, JSOM ja REST-kokemuksellakin voi alkuun päästä, varsinkin jos olet SharePoint add-inejä tehnyt. Asenne lopulta ratkaisee.

Työnkuvaan tullee kuulumaan edellämainittujen teknologioiden lisäksi Flow, Azure Functions sekä Teams Developer Platform. PowerApps kannattaa joka tapauksessa sisällyttää em. listaan, sillä onhan se nyt vaan niin huikea. Lisäksi Microsoft Graph APIa tulee pakostikin opittua käyttämään, vaikka sitä kuinka yrittäisi vältellä. Oppimista tulee joka tapauksessa tapahtumaan paljon, joten olisi erinomaista, jos sinulla on palava halu oppia uutta ja jakaa oppimaasi talon sisällä sekä mahdollisesti Cloudrivenin Cloud 9 -tekkiblogissa.

Ja jos pääsisi käymään niin, että kyllästyt tyystin SharePoint-tekemiseen (kokemuksesta tiedämme että niin voi käydä), niin tuolla yllä kuvatulla osaamispaletillasi saat helposti uusia, osaamiseesi sopivia ja sitä entisestään laajentavia työtehtäviä tuotekehityksemme puolelta.

Miksi Cloudrivenille?

Vastapainoksi osaamisellesi ja ajallesi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, hyvin matalan organisaatiohierarkian, kunnon työvälineet ja sekalaisen joukon mahtavia työkavereita. Olemme uuden työn sanansaattajia, joten tiedämme harvinaisen hyvin, että työ ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuitenkin osaamme arvostaa niitä hetkiä kun kokoonnumme porukalla toimistolle, purjeveneelle tai vaikka vain lounaalle saman pöydän ääreen.

Lounasetumme on suurin piirtein paras mitä on tarjolla ja myös liikuntaetujen suhteen osaamme olla hyvin kannustavia. Onpa joku joskus kehaissut myös toimistomme sijaintia Kampissa. Ovat varmaan olleet niitä jotka tulevat metrolla suoraan alakertaan.

Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin työpaikan, jossa kasvat ammattilaisena. Opit lisää paitsi teknologiasta, myös busineksesta ja hyödyllisistä ajattelutavoista. Businessajatteluun kykenevän kehittäjän työtä eivät nimittäin robotit vie.

Liity meidän tiimiin! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille pikimmiten, mutta viimeistään 28.2.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@cloudriven.fi. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työyhteisönä antaa:

Antti Jokinen, puh. +358 40 833 3954

Hakuaika: 9.2.2018 - 28.2.2018

Hakemus: rekry@cloudriven.fi

Sijainti: Kamppi Helsinki

 

Cloudriven Oy

Cloudriven on ketterä asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan kilpailukykyä uuden työn murroksessa. Muotoilemme

kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla.

Lopulta uskomme, että intohimoiset työntekijät synnyttävät erottuvimmat asiakaskokemukset. Digitalisaatiota ja kannustavaa

johtamista hyödyntämällä autamme asiakkaitamme panostamaan ihmisiin yrityksen sisällä.

 

Pinterest
Cloudriven Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Yhteydenotto: rekry@cloudriven.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Cloudriven kotisivut

Tagit

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Omat tagit

Office365
O365
Javascript
CSOM
JSOM
SharePoint online

Cloudriven Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä