Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior UX/UI-suunnittelija

post_image
Rekryilmoitus

Ketä etsimme

Oletko kokenut UX/UI-suunnittelija, joka viihtyy niin palvelumuotoilun kuin käyttöliittymien parissa? Haluatko tehdä haastavia projekteja hyvässä seurassa?

Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 37 ihmistä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään kiehtovissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Olet valmis ottamaan projekteissa vetovastuuta ja kommunikoit mielelläsi asiakkaiden kanssa.
  • Olet taitava ja itsenäinen suunnittelun ammattilainen, jolla on kyky kontribuoida merkittävästi niin asiakastyön kuin Taisteen tiiminkin eteen.
  • Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus suunnitteluroolista design- tai IT-alalta.
  • Pystyt tuomaan suunnittelijan roolissa merkittävää lisäarvoa digitaaliseen projektiin sen kaikissa vaiheissa, ideasta julkaisuun ja jatkokehitykseen.
  • Olet nähnyt useampia eri käyttöliittymiin tarkoitettuja ohjelmistoja ja jos et vielä olisikaan mm. Figman ammattilainen, koet uusien ohjelmistojen haltuunoton luontevana osana jatkuvaa kehittymistäsi.
  • Olet erinomainen visuaalinen suunnittelija, jolla on vahva ymmärrys digitaalisesta käyttökokemuksesta ja UI-suunnittelusta.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa. Olet kiinnostunut sovittamaan suunnitteluosaamisesi yhteen teknologian ammattilaisten kanssa.

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Kokemuksen erilaisista Design Systeemeistä niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla.
  • Ymmärryksen front end -teknologioista

Mitä tarjoamme

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa. Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu. Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla. Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla. Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus tästä ilmoituksesta löytyvän linkin kautta. Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Pinterest
Taiste Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Turku
Linkki: https://www.taiste.fi/careers/senior-ux-designer/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Taiste kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Taiste Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä