Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Software Designer (Cloud, IoT)

post_image

RekryilmoitusWANT TO BE MORE?

Nautitko IoT-ratkaisujen suunnittelusta ja koodaamisesta? Haluatko olla mukana ohjelmistoalan nopean kehityksen kärkijoukoissa? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaaseen paikkaan IoT-kehittäjäksi! Kaikkiaan meitä morelaisia - asiastaan innostuneita ohjelmistoalan osaajia - on jo yli 200, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. 

MONIPUOLISTA TYÖTÄ IOT-RATKAISUJEN TOTEUTUKSESSA

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa luomalla uusia digitaalisia palveluita: koodaat sovelluksia ja suunnittelet, kehität ja ylläpidät API-rajapintoja, microservicejä ja data pipelineja pilviympäristöissä. Työhösi kuuluvat myös softatuotannon elinkaaren suunnittelu ja huomioiminen DevOps-käytäntöjä hyödyntäen sekä yksikkö- ja integraatiotestaus. 

Hommia teet yhdessä kokeneen ja osaavan tiimin kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen joko omalla toimistollamme tai asiakkaamme tiloissa. Oman tiimisi lisäksi keskeisiä yhteistyökumppaneitasi ovat tuoteomistajat, tekniset liidit, arkkitehdit, projektipäälliköt, muut kehitystiimit, alihankkijat, kumppanit ja muut sidosryhmät.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Etsimällämme kehittäjällä pitäisi olla useamman vuoden ajalta työkokemusta sovellusten suunnittelu- ja kehitystyöstä Javalla, Node.js:llä ja/tai Pythonilla. Edellytämme myös IoT-alustojen (esim. IBM Watson), pilvialustojen (IBM Cloud, AWS, Azure), viestiratkaisujen (esim. Kafka), tietokantateknologioiden (SQL, NoSQL) ja välimuistiratkaisujen (esim. Redis) tuntemusta sekä kokemusta REST API -kehityksestä.

Jos kaikki edellä mainitut eivät vielä ole sinulle tuttuja, ei se mitään: tekemällä oppii, kysyvä ei tieltä eksy, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Kaikki kokemus IoT-kehitystyöstä ja siihen liittyvistä teknologioista on eduksi meillä työskennellessä. Lisäksi meille on tärkeää ja arvokasta palava into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla. 

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet siis vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Autat mielelläsi työkaveria mäessä tarjoamalla apuasi ja jakamalla osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja tartut hommiin ripeästi, ja tiimissä työskentelyn lisäksi paiskit tarvittaessa hommia myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja suomen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti myös englanniksi. Laadukas työn jälki on sinulle tärkeää. 

MIKSI MORE?

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka”, ja toivomme sinun auttavan meitä kehittymään entistä paremmaksi!

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta!

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN!

Hae jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme! Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen.

Pinterest
Etteplan MORE logo

Tietoja

Hakuaika: 16.12.2019 - 31.8.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Uusimaa
Linkki: www.etteplanmore.com/meille-toihin
Yhteydenotto: antti.kopponen@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
IBM
Node.js
Java
Python

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen