Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Security Consultant

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt Kyberturvallisuus konsultoinnin tiimiimme vanhempaa tietoturva konsulttia.

Työskentelet itsenäisesti ja osana tiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia teknisen tietoturvallisuuden asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden vaikutuksia kokonaisuuteen, sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja asiakkaille. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa ja vastaamaan palvelutuotannosta asiakkaiden suuntaan.

Sinulla on osaamista ja kokemusta erityisesti OT (Operational Technology) tietoturvasta, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja vaikutuksen tietoturvaratkaisujen valintaan. Osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi tietoturvaratkaisuiksi. Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, niin teknisten asiantuntijoiden kuin ylimmän johdonkin kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja toimit erinomaisesti osana tiimiä.

Työskentelypaikkasi on Helsingissä, mutta tällä hetkellä työt tehdään vahvasti etätöinä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Odotamme sinulta:

• vahvaa osaamista tietoturvateknologioista, erityisesti SIEM ja OT-ympäristöissä

• projektinhallintaosaamista, kykyä viedä projekteja läpi itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti

• erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

• halua työskennellä asiakasrajapinnassa

• itsenäistä ja systemaattista työskentelyotetta

• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja

• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi

• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

• soveltuvat sertifioinnit (CISSP, CISA, CRISC, GIAC Global Industrial Cyber Security Professional), tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Puhut erinomaista suomea ja kykenet työskentelemään englannin kielellä sujuvasti.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Stefan Anderson +358 401608686

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 27.5.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 26.4.2021 - 27.5.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0421-1635&BRID=811672&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä