Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior QA- and Test Management Professional

post_image

RekryilmoitusPuhutko laatua? Kannatko takataskussasi validointilaseja ja huomaatko heti asiat, jossa pitäisi parantaa? Omaatko käytännönläheisen työskentelytavan ja uskallat tarvittaessa itse ottaa härkää sarvista? Kohoaako verenpaineesi, jos testauksessa meinataan laittaa mutkat suoriksi?

Fellowmind Project Services on laadunhallinnan- ja projektiammattilaisten porukka, jonka asiantuntijat pystyvät toimimaan asiakkaan projekteissa ja hankkeissa riippumatta menetelmä-, prosessi- tai alustaratkaisuista.

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, joilta luonnistuu niin testaustiimin kouluttaminen ja opastus kuin testauksen johtaminen ja suunnittelu. Sinulla on rohkeutta viedä asioita eteenpäin etkä jää tuleen makaamaan hankalissakaan tilanteissa. Omaat kokemusta menetelmäkehityksestä, testauksen eri vaiheista monen tyyppisissä projekteissa mahdollisesti useammalla toimialalla ja kenties erilaisilla menetelmillä toteutettuna. Ja vaikka kaikkea edellä mainittua kokemusta ei olisikaan, mutta sinulla on vankka kokemus testauksen suunnittelusta, testaamisesta ja testauksen johtamisesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Johdamme ja koordinoimme asiakasprojektien testausosuuden pääsääntöisesti itsenäisesti, välillä hyvinkin paineisissa tilanteissa, joten odotamme sinun omaavan hyvän paineensietokyvyn ja kyvyn tehdä päätöksiä itsenäisesti. Itsenäisestä työstä huolimatta et jää ikinä yksin – sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka jakavat mielellään osaamista. Vastapainona tahdomme pitää erinomaista huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme joustavan työajan lisäksi kattavat edut hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Koska toimimme asiakkaiden ympäristössä toivomme, että pystyt ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti ”ATK”- ja liiketoiminnan henkilöiden kanssa. Olet tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja antaa vastuuta sekä kuunnella asiakkaan tiimin ja muiden sidosryhmien tarpeita. Omalla toiminnallasi ja asenteellasi luot ympärillesi positiivisen työskentely-ympäristön.

Millainen porukka on työkavereita etsimässä?

Olemme rennon letkeä asiantuntijajoukko, joka tekee töitä tosissaan, muttei liian vakavasti. Sovit porukkaamme, jos sinulla on hyvä asenne, osaaminen kohdallaan ja saat asioita tapahtumaan.

Meillä on naurettavan huonot jutut ja nauru herkässä, kun keräännymme yhteen. Jaamme mielellämme osaamistamme keskenämme, emmekä jätä sitä pelkästään asiakkaidemme iloksi.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä kiinnostaviin ja haastaviin asiakastoimeksiantoihin Suomen Top 100 yrityksissä, toimialoilla laidasta laitaan
 • Kilpailukykyisen kuukausipalkan (olit asiakastoimeksiannossa tai et)
 • Mahdollisuuden bonuksiin kuukausipalkan lisäksi
 • Mahdollisuuden olla yksi Fellowmind omistajista
 • Fellowmind Academyn koulutusmahdollisuudet niin työ- kuin vapaa-ajallakin
 • Uramahdollisuuden ulkomailla ja muissa Fellowmindin tehtävissä
 • Joustavan työympäristön
 • Mukavan tiimin
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Huonoja vitsejä hyvässä seurassa

Arvostamme

 • Hyvää kokonaisvaltaista testauksen osaamista sekä käsitystä ja kokemusta myös ketteristä projekteista
 • Ymmärrystä eri toimialojen liiketoimintaprosesseista
 • Halua ja kykyä kehittää testauksen prosesseja
 • Kokemusta testauksenhallinnantyökaluista (esim. HP QC/ALM, Jiran lisäosat Xray, Synapse, Zephyr yms)
 • Ymmärrystä testiautomaation hyödyntämisestä testauksessa
 • Kykyä ohjata erilaisista persoonista koostuvaa porukkaa
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä asiakkailla että omassa tiimissä
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksikin
 • Luovaa ongelmanratkaisukykyä
 • Rohkeaa ja pelkäämätöntä asennetta
 • Aitoa hymyä ja niitä validointilaseja takataskussa

Kattavat etumme:

Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Päätoiminen työskentelypaikkasi sijaitsee Espoon toimistollamme sekä asiakkaidemme luona Pääkaupunkiseudulla. Hienoista toimistoista huolimatta etätyöskentely on meille arkipäivää ja mahdollistamme joustavan hybridityön toimintamallit.

Lisätietoja Fellowmindista ja tehtävästä antaa Ninna Linnainmaa 040 540 3953, ninna.linnainmaa (a) fellowmind.fi.

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo/Pääkaupunkiseutu/Hybridi
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/senior-qa-and-test-management-professional/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä