Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Python Developer

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla timantinkovaa osaamista ja voittajan asenne? Arvostamme myös kykyä omaksua nopeasti laaja-alaista tietoa. 

Asiantuntijaorganisaatioihin erikoistunut tiimimme etsii kokenutta kehittäjää yritys- ja yhteisöprojekteihin. Tulet työskentelemään Odoo-ohjelmiston parissa, suoraan asiakasprojekteissa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, puhut sujuvasti englantia ja työskentelet mielelläsi uusien teknologioiden parissa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tietojenkäsittelystä, hyvät työelämätaidot ja useiden vuosien kokemus työskentelystä ohjelmisto-alalla. Ketterien menetelmien tuntemuksen katsomme eduksi. 

 

Tech-stack: Odoo ORM|Python|XML|PostgreSQL|Linux |GIT

 

Tarjoamme ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa on vapaus työskennellä joustavasti sekä laitteiden että paikan suhteen. Tehtävä sopii hyvin itsenäiselle ja oma-aloitteiselle asiantuntijalle.

Etuihimme kuuluu liikunnallinen yrityskultturi. Urheiluvapaiden lisäksi tarjoamme liikunta- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi vietämme yhdessä aikaa Tech-trainingin ja AV-kerhon parissa.  

Lähetä hakemus ja CV nettilomakkeella https://www.sprintit.fi/jobs heti, tai aivan viimeistään 28.2.2018 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä. Meillä alkaa uusi projekti joka viikko. Lisätietoja tehtävästä antaa Catarina HR:stä. catarina.myllarniemi@sprintit.fi 

SprintIT on vuonna 2014 perustettu IT-yritys, jonka liikevaihto on 1,8 miljoonaa euroa. Se työlistää lähes 30 henkeä. Yrityksen missiona on muuttaa ohjelmistomarkkinaa tarjoamalla asiakkaiden tukijalaksi parhaat avoimeen koodiin perustuvat sovellukset.

Pinterest
SprintIT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: www.sprintit.fi/jobs

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SprintIT kotisivut

SprintIT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä