Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Project- and Program Management Professional

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla projektijohtamisosaamista vaikka muille jakaa? Omaatko käytännönläheisen työskentelytavan ja uskallat tarvittaessa itse ottaa härkää sarvista? Tuntuuko, että sinulla on enemmän kykyjä toimia haastavammissa projekteissa kuin tällä hetkellä pääset näyttämään? Haluatko päästää haastamaan itsesi ja toimia asiakkaan luottohenkilönä liiketoiminnan kannalta kriittisissä projekteissa?

Fellowmind Project Services on projektin- ja laadunhallinnan ammattilaisten porukka, jonka asiantuntijat pystyvät toimimaan asiakkaan projekteissa ja hankkeissa riippumatta menetelmä-, prosessi- tai alustaratkaisuista.

Etsimme joukkoomme hyviä tyyppejä, jotka uskaltavat tarvittaessa työntää kädet syvälle saveen, vievät asioita rohkeasti eteenpäin, eivätkä jää tuleen makaamaan hankalissakaan tilanteissa. Sinulla on kokemusta erityyppisistä projekteista mahdollisesti useammalla toimialalla ja kenties erilaisilla projektimenetelmillä toteutettuna. Ja vaikka kaikkea edellä mainittua kokemusta ei olisikaan, mutta sinulla on vankka kokemus projektin tai hankkeiden johtamisesta, haluamme ehdottamista kuulla sinusta lisää.

Johdamme pääsääntöisesti itsenäisesti asiakasprojekteja välillä hyvinkin paineisissa tilanteissa, joten odotamme sinun omaavan hyvän paineensietokyvyn ja kyvyn tehdä päätöksiä itsenäisesti. Itsenäisestä työstä huolimatta et jää ikinä yksin – sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka jakavat mielellään osaamista. Vastapainona tahdomme pitää erinomaista huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme joustavan työajan lisäksi kattavat edut hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Koska toimimme asiakkaiden ympäristössä toivomme, että pystyt ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti ”ATK”- ja liiketoiminnan henkilöiden kanssa. Olet tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja antaa vastuuta sekä kuunnella asiakkaan tiimin ja muiden sidosryhmien tarpeita. Omalla toiminnallasi ja asenteellasi luot ympärillesi positiivisen työskentely-ympäristön.

Millainen porukka on työkavereita etsimässä?

Olemme rennon letkeä asiantuntijajoukko, joka tekee töitä tosissaan, muttei liian vakavasti. Sovit porukkaamme, jos sinulla on hyvä asenne, osaaminen kohdallaan ja saat asioita tapahtumaan.

Meillä on naurettavan huonot jutut ja nauru herkässä, kun keräännymme yhteen. Jaamme mielellämme osaamistamme keskenämme emmekä jätä sitä pelkästään asiakkaidemme iloksi.

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä kiinnostaviin ja haastaviin asiakastoimeksiantoihin Suomen Top 100 yrityksissä, toimialoilla laidasta laitaan
 • Kilpailukykyisen kuukausipalkan (olit asiakastoimeksiannossa tai et)
 • Mahdollisuuden hyviin bonuksiin kuukausipalkan lisäksi
 • Madollisuuden olla yksi Fellowmind omistajista
 • Fellowmind Academyn koulutusmahdollisuudet niin työ- kuin vapaa-ajallakin
 • Ura mahdollisuuden ulkomailla ja muissa Fellowmindin tehtävissä
 • Joustavan työympäristön
 • Mukavan tiimin
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Huonoja vitsejä hyvässä seurassa

Arvostamme

 • Hyvää projektinhallintaosaamista sekä käsitystä ja kokemusta myös ketteristä projektinhallinnan menetelmistä
 • Ymmärrystä liiketoimintaprosesseista
 • Kokemusta projektinhallinnantyökaluista (esim. JIRA/Confluence)
 • Kykyä ohjata erilaisista persoonista koostuvaa porukkaa
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä asiakkailla että omassa tiimissä
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksikin
 • Luovaa ongelmanratkaisukykyä
 • Rohkeaa ja pelkäämätöntä asennetta
 • Aitoa hymyä

Kattavat etumme:

Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Päätoiminen työskentelypaikkasi sijaitsee Espoon toimistollamme sekä asiakkaidemme luona Pääkaupunkiseudulla. Hienoista toimistoista huolimatta etätyöskentely on meille arkipäivää ja mahdollistamme joustavan hybridityön toimintamallit.

Lisätietoja Fellowmindista ja tehtävästä antaa Ninna Linnainmaa 040 540 3953, ninna.linnainmaa (a) fellowmind.fi.

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo/Pääkaupunkiseutu/Hybridi
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/senior-project-and-program-management-professional/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä