Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Mobile Designer

post_image

RekryilmoitusHaluatko vihdoinkin päästä toteuttamaan sellaisia käyttöliittymiä, joista olet ennen vain haaveillut teknologiarajoitteista johtuen? Entä kiinnostaisiko sinua työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Tai ehkä sinulle on tärkeää työskennellä organisaatiossa, jossa tarpeitasi kuunnellaan ja joka tarjoaa henkilökohtaiselle kehityksellesi täyden tuen? Lue pidemmälle, uskomme nimittäin, että Codematen Senior Mobile Designer -pesti saattaa olla juurikin sitä, mitä kaipaat!

Minkälaisesta roolista on kyse?

Senior Mobile Designerin roolissa pääset yhteistyössä tiimin ja asiakkaidemme kanssa luomaan maailmanluokan konsepteja ja digitaalisia kokemuksia, ja samalla vaikuttamaan siihen, kuinka työskentelemme ja kehitämme osaamistamme pidemmälle. Työskentelemme eri kokoisten ja eri toimialoja edustavien asiakasyritysten kanssa, joten projektit vaihtelevat meillä paljonkin. Täältä voit tutustua aiempiin töihimme, kerromme tavatessamme mieluusti lisää!

Käyttäjäkeskeinen- ja erityisesti mobiiliapplikaatioiden suunnittelu on lähellä sydäntäsi ja olet halukas työskentelemään yhteistyössä teknisen tiimin ja myynnin kanssa. Nautit kun saat häikäistä asiakkaan toimivilla ja näyttävillä tuloksilla. Mikäli tunnistat tästä itsesi, olemme sinulle se oikea työnantaja.

Mitä odotamme sinulta?

Codemate on tunnettu osaamisesta ja asiakaslähtöisyydestä. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja siksi etsimme tiimiin lisää kokeneita henkilöitä. Alla muutamia asioita, joita koemme tärkeäksi:

  • Sinulla on + 7 vuoden kokemus käyttökokemus- ja interaktiosuunnittelusta. Haemme erityisesti mobiilisuunnittelun hallitsevaa työkaveria. Työ vaatii myös vahvaa osaamista visuaalisessa suunnittelussa. Kokemus muista alueista, kuten palvelumuotoilusta, lasketaan myös eduksi!
  • Sinulla on monipuolinen portfolio, myös mobiilisuunnittelussa ja kokemusta useammalta toimialalta.
  • Itseohjautuvuus, proaktiivisuus, sekä oman työn suunnittelu aina käyttäjätutkimuksesta toimitukseen ja tukeen ovat sinulle perusasioita. Osaat toimia sujuvasti ja luontevasti asiakkaan vaatimusten keräämiseksi, tarpeen vaatiessa sopivasti haastaen.
  • Olet kokenut ja taidokas viestijä, suomeksi ja englanniksi. Työkielemme on englanti, mutta asiakkuudet voivat vaatia suomenkielen taitoa. Kykenet viestimään asiakastapaamisissa selkeästi ja yleisön huomioiden ja tarvittaessa et ujostele esiintyä muille. Voit toimia jopa mobiilisuunnittelun sanansaattajana tarpeen tullessa! Toimenkuvasi voi ajoittain olla hyvinkin “konsultoivaa” luonteeltaan, joten osaat esiintyä vakuuttavasti.
  • Sinulla on kokemusta myynnin tukena toimimisesta ja osaat laskea suunnittelun työmääriä ja poimia sopivat menetelmät hankkeellesi. 
  • Ymmärrät ohjelmointityötä sillä tasolla, että kykenet keskustelemaan suunnitelmista teknisen tiimimme ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi osaat ajatella asioita myös liiketoiminnnan kannalta ja muodostaa realistisia kokonaiskuvia, jotka auttavat koko tiimiä eteenpäin.

Mikä tärkeintä, haluat tukea kollegoitasi ja asiakkaitasi. Huumorilla selvitään tilanteesta kuin tilanteesta, joten pieni pilke silmäkulmassa on eduksi töitä tehdessä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan tiimin ja kaiken tuen sille, että menestyt ja viihdyt meillä!

Codematella on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa, ja tällä kertaa haemme suunnittelijaa liittymään joukkoomme Helsingin toimistolla tai siten, että voit olla siellä tarvittaessa vaikkapa 50% työajasta. Jutellaanko lisää?

Miksi Codemate?

Meillä näet ideasi konkretisoituvan jo rakennusvaiheessa. Codematella pääset alusta alkaen työskentelemään kehittäjien kanssa kohti yhteistä visiota, joka mahdollistaa parhaimman lopputuloksen. Kokeneena suunnittelijana tiedät, että projekteilla on aina omat rajoitteensa ja ominaispiirteensä budjetista teknologioihin. Codematella olemme tunnettuja siitä, kuinka pystymme alusta asti navigoimaan näiden realiteettien ympärillä sekä keskittymään nimenomaan siihen, mikä käyttäjille on tärkeää. Mobiileja ratkaisuja rakentaessamme käytämme yhä useammin Flutter teknologiaa, jota kehitämme yhteistyössä Googlen kanssa. Se on herkullinen työympäristö suunnittelijankin näkökulmasta, sillä pääset toteuttamaan asioita, joista perinteisesti suunnittelija voi joutua luopumaan. Olemme tässä teknologiaosaamisessa maailman huippua, joten etsimme vertaistamme suunnittelijaa.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Meille on tärkeää, että viihdyt. Räätälöimme roolin osaamisesi ja omien ambitioidesi ympärille ja tarjoamme sinulle mentorointia niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi ja haluat kehittää eteenpäin. Tarjoamme hyvät edut, välineet ja puitteet työlle. Teemme paljon asioita yhdessä myös työn ulkopuolella, esimerkiksi laskettelureissujen, kulttuurin, liikunnan, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä, joten pääset varmasti nopeasti mukaan porukkaamme! Ja luonnollisesti suunnittelu tiimimme Oulussa ja Helsingissä ovat myös tukenasi ja ideoinnin ideointi kumppaninasi aina tarvittaessa.

Kuka tähän rooliin sopisi?

Codematella olemme tunnettuja osaamisestamme ja senioriteetistamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman luokan palvelua ja siksi etsimme tiimiin lisää kokeneita henkilöitä. Alla muutamia asioita, joita koemme tärkeäksi:

  • 5+ vuoden kokemus käyttökokemus- ja interaktiosuunnittelusta. Kokemus muista alueista, kuten palvelumuotoilu ja visuaalinen suunnittelu lasketaan myös eduksi!
  • Monipuolinen portfolio ja kokemus useammalta toimialalta
  • Itseohjautuvuus, proaktiivisuus sekä hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Olemme kansainvälinen yritys ja virallinen kielemme on englanti, mutta työskentelemme paljon myös suomenkielisten asiakkaiden kanssa.
  • Kokemus myynnin tukena toimimisesta. Ymmärrät ohjelmointityötä sillä tasolla, että kykenet keskustelemaan suunnitelmista teknisen tiimimme ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi osaat ajatella asioita myös liiketoiminnnan kannalta.

Mikä tärkeintä, pidät itseäsi mukavana henkilönä ja autat mielelläsi kollegoitasi ja asiakkaita. Plussaa saa siitä, jos on hauska. Vaikka vain omasta mielestään.

Codematella on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi?

Keskustelisimme mieluusti kanssasi. Jos ylläoleva kuulostaa yhtään hyvältä, tsekkaa sopivuutesi yhteensopivuustestillä ja jutellaan lisää! Tai vinkkaa meistä naapurille :)

Toivottavasti nähdään pian!

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://codemate.com/tyopaikat/senior-mobile-designer/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

Service Design
Business Design
ux
ui
Interaction planning
Concept planning

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä