Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior/Lead Front End Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme Senior/Lead Front End Developeria, joka haluaa hypätä front end kehittämisen syvään päähän ja inspiroituu teknisistä haasteista! Useimmat kehittämämme web-sovellukset ovat liiketoimintakriittisiä, pyörittävät suuria datamääriä ja niissä on laajoja integraatioita. Pääpainona työssämme ovat B2B ja business -sovellukset, joissa käytettävyys ja luotettavuus ovat tärkeämpiä kuin näyttävyys. Tämä on sinulle mahdollisuus päästä haastamaan itsesi monipuolisissa projekteissa, joissa pääset oppimaan lisää liiketoiminnan prosesseista.

 

Fellowmindilla arvostamme yhteistyötä

Tiimityö on meille tärkeää ja meillä pääset osaksi innostavaa yhteisöä, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia oppia uutta ja jakaa osaamista. Useimmiten toimit osana tiimiä, jossa työskentelet yhdessä muiden kehittäjien kanssa - Apps & Innovations -nimellä kulkevasta devaajaporukastamme löytyy jo lähes 60 huippuosaajaa. Laajemmissa projekteissa voi olla työskentelemässä yhtä aikaa useampia tiimejä, jotka vastaavat esim. business-järjestelmistä, integraatioista, BI:stä ja web sovelluksista. Meillä on omat yhteisöt esim. front end kehittäjille, designereille ja agilisteille, joihin olet tervetullut osallistumaan.

Osaamisessamme Fellowmindilla yhdistyvät asiakasymmärrys sekä uusin teknologiaosaaminen ja palvelumuotoilun ammattiaito. Pyrimme vahvasti ketterään ohjelmistokehitykseen rakentaaksemme asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja. Olemme keskeisten ohjelmisto- ja ratkaisutoimittajien kumppani ja tunnemme syvällisesti muun muassa Microsoft-ekosysteemin, mukaan lukien Azuren pilivipalvelut ja Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuperheen. Toteutamme mobiili- ja verkkoratkaisuja, käyttöliittymiä, integraatioita, tietoalustoja sekä sovelluksia yksinkertaisista toimintosovelluksista räätälöityihin ratkaisuihin. Backendit ovat useimmiten toteutettu .NET alustalla.

 

Roolisi Fellowmindilla

Sinulta löytyy kokemusta modernien ratkaisujen rakentamisesta ketterässä ohjelmistosuunnitteluympäristössä. Kokemuksesi ja osaamisesi avulla ohjaat muita kehittäjiä/devaajia ohjelmistoratkaisujen rakentamisessa parhaita käytäntöjä ja huipputeknologioita hyödyntäen. Roolissasi vastaat arkkitehtuurista, suunnittelusta sekä laadukkaiden ratkaisujen toteuttamisesta. Roolimme ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kuulemme mieluusti, mikä saa juuri sinut pysymään motivoituneena työssäsi sekä minkälaisen urapolun haluaisit kanssamme rakentaa.

Oleellisia ominaisuuksia ja taitoja ovat mm.

 • Tykkäät kirjoittaa hyvää koodia tiimissä
 • Hyvä käytettävyys on sinulle arkipäiväistä
 • Näppituntuma fiksusta testikattavuudesta
 • Integraatioiden, tietovirtojen ja API-rajapintojen ymmärrys
 • Tietomallien ja kontekstin hallinnan suunnittelu
 • React & build tooling kokemus

 

Roolissa hyödyksi on myös:

 • Kokemus mentoroinnista
 • Saavutettavuuden hallinta
 • DevOps tooling kokemus
 • Kokemus Azure -pilvipalveluista
 • Low code tuntemus
 • Kontituksen tuntemus

 

Historiaasi tärkeämpää meille on se, että omaat kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan, tahdot olla mukana kehittämässä työskentelytapojamme sekä jaat positiivisen ja kehittymishaluisen asenteen kollegoidesi kanssa. Puhallamme yrityksenä yhteen hiileen ja joustamme tiukan paikan tullen. Fellowmindin asiakastyössä keskeisenä teemana on, että olemme paikalla vielä silloinkin kun helpot työt on tehty.

 

Miksi Fellowmind?

Me Fellowmindilla haluamme haastaa pinttyneitä uskomuksia ja kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla. oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – keskimäärin hybridimallilaiset käyvät toimistolla parina päivänä viikossa. Voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme, jotka löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Vaasasta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

 

Kiinnostuitko keskustelemaan kanssamme lisää?

Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja toivoisimmekin saavamme sinut mukaan porukkaan syksyllä 2023. Voit lähettää meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/2830087-senior-lead-front-end-developer
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft
React

Omat tagit

API
azure
Low Code
Microsoft Power Platform
Power Platform
DevOps

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä