Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior IT Project Manager

post_image

RekryilmoitusSC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö jo vuodesta 2014. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita.

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

Etsimme kokenutta IT-projektipäällikköä

Projektipäällikkönä viet ohjelmistojen toteutushankkeita määrätietoisesti ja onnistuneesti maaliin. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja projektitiimien kanssa. Vastaat siitä, että asiakas saa laadukkaan ratkaisun sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Olet tarvittaessa mukana myynnin tuessa, tarjousten ja sopimusten valmistelussa sekä asiakastapaamisissa ja -neuvotteluissa, rakentaen samalla pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Näillä taidoilla menestyt tehtävässä

Osaat ketterien ohjelmistoprojektien johtamisen. Toimit asiakaslähtöisesti, proaktiivisesti ja järjestelmällisesti. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky koordinoida ja yhteensovittaa eri tiimien työt. Viestit sujuvasti suomeksi ja pärjäät myös englannin kielellä.

Arvostamme 

  • kokemusvuosia projektiliiketoiminnasta ja asiakaskohtaisten ohjelmistoprojektien johtamisesta
  • kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta laajojen ohjelmistokehitys- ja järjestelmäintegraatioprojektien johtamisesta ja läpiviemisestä
  • myynti- ja sopimusvaiheessa toimimisesta
  • modernista sovelluskehityksestä
  • Microsoft® Azure-pohjaisten ratkaisujen tuottamisesta

Tarjoamme sinulle

Kasvavassa yrityksessä työlläsi on merkitystä. Olet mukana rakentamassa yritystä ja rooliasi. Tuot näkemystäsi yrityksen ja sen toimintatapojen kehittämiseen. Tehtävässäsi sinua tukevat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Talostamme löytyy sparraajia ja vankkaa osaamista. 

Tarjoamme sinulle kaikki edellytykset menestyä ja kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan.

SC Softwarella on joustavat työajat, mahdollisuus etätyöhön, erinomaiset työsuhde-edut ja yhteisaktiviteetit. Eritysetuna sinulla on mahdollisuus päästä osaksi henkilöstörahastoamme.

Toimipaikaksi voit valita Espoon, Tampereen, Jyväskylän tai Kuopion. 

Hae tehtävää 15.2.2023 mennessä. 

Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja?täytämme paikan heti?sopivan hakijan löydyttyä.

Pinterest
SC Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2023 - 15.2.2023
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikaksi voit valita Espoon, Tampereen, Jyväskylän tai Kuopion, voit työskennellä myös etänä.
Linkki: https://jobs.sc.software/jobs/2041728-senior-it-project-manager

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SC Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

Omat tagit

IT-projektipäällikkö
projektipäällikkö
rekrytointi
Rekryilmoitus
project manager
it project manager
senior project manager

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä