Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior ICT Specialist

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Kasvavan Patrian Systems-liiketoiminnan asiantuntijatiimiä vahvistetaan Tampereella

Senior ICT Specialistilla!

Tulet osaksi tiimiä, joka vastaa Patrian Systems-liiketoiminnan verkkoympäristöjen ja ohjelmistokehitysympäristöjen kehityksestä ja ylläpidosta. Työssäsi vastaat Systemsin palvelimista ja Microsoftin infrapalveluista (esim. AD ja SCCM) ja pääset hyödyntämään osaamistasi ja työskentelemään uusimpien Windows server ominaisuuksien parissa. Systemsin verkkoympäristö on hyvin monipuolinen ja tietoturva-asiat ovat puolustusteollisuudessa erityisen kriittisiä. Kehität omalta osaltasi tietoturvallisuutta serveriympäristössä koventamalla palvelimia ja huolehtimalla ajantasaisista tietoturva- ja sovelluspäivityksistä. 

Tarjolla on paikka kokeneelle asiantuntijalle, jolla löytyy työkalupakistaan asiantuntijuutta ja käytännön osaamista palvelimista ja Microsoft-infrasta. Parhaiten tehtävään sopii ongelmanratkaisija, joka nauttii tiimityöstä, mutta pystyy asiantuntijana tekemään myös itsenäisiä ratkaisuja. Voit hyödyntää osaamistasi mahdollisuuksien mukaan myös liiketoiminnan eri asiakashankkeissa. 

Työnkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten mainitse ihmeessä, mikäli sinulla on kokemusta esim. virtualisointitekniikoista, verkkopuolelta tai Linux-kehityksestä ja -servereistä. Tehtävään voi sisältyä myös lokitusratkaisujen kehitystä.

Miksi Patria?

1.  Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2.  Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3.  Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4.  Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, kerro meille itsestäsi lähettämällä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat viimeistään 31.1. mennessä. Haastattelut alkavat viikolla 6. 

Mikäli haluat keskustella tarkemmin tehtävästä tai työskentelystä Patrialla, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin joko ulla.kauppi@eezy.fi tai puh. 050 466 1062.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 15.1.2020 - 31.1.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-ict-specialist-systems-tampere/765926/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä