Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Developer

post_image
Rekryilmoitus

Woolman-tiimi etsii kokenutta kehittäjää! 

Haluamme kokeneen kehittäjän mukaan tekemään Woolmanin omien tuotteiden sovelluskehitystä. Woolmanin missiona on poistaa verkkokauppiailta teknologiset murheet – näin kauppiaat voivat keskittyä oleelliseen eli liiketoimintaan. 

Myös Woolmanin oma sovelluskehitys tähtää tähän samaan missioon: haluamme kehittää sovelluksia, jotka helpottavat verkkokauppiaiden arkea. Teemme lisäksi asiakkaillemme integraatioita, joissa teknologioina ovat Ruby on Rails ja JavaScript. 

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ja tuot omalla panoksellasi innovatiivisia ideoita tuotteiden ja prosessien kehittämiseen. Teknologiataustallasi ei ole suurta merkitystä eikä sinulla välttämättä tarvitse olla kokemusta juuri verkkokauppojen sovelluskehityksestä. Shopify tulee sinulle nopeasti tutuksi, elleivät alustan ominaisuudet ole sinulle jo ennestään tuttuja. Voit tutustua hyvin dokumentoituihin rajapintoihin Shopifyn dokumentaatiosivustolla.

Rakennamme sovellukset käyttäen PaaS -palveluita kuten Heroku. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä projektien parissa. Käytämme muun muassa Ruby on Railsia ja JavaScriptiä, mutta olemme kaikkiruokaisia ajatellen parasta. Linkin takaa löydät hyviä perusteluja sille, miksi käytämme juuri Ruby on Railsia.

Osaat toimia tiimissä, joka kehittyy ja kasvaa. Uskomme, että yhdessä rakentaminen ja oman osaamisen jakaminen ovat keinoja kehittää koko tiimiä yhdessä eteenpäin. Koodin katselmointi ja automaattisten testien kirjoittaminen ovat osa työtäsi. Yhteistyökumppaneiden joukossa on kansainvälisiä toimijoita, joten käytämme työkielenä paljon englantia

Tule mukaan luomaan suomalaista mutta maailmalle tähtäävää menestystarinaa! Vaikka tavoitteemme kasvussa ovat korkealla, haluamme olla aina ihmisen kokoinen yritys, jossa kaikki tulevat kuulluksi ja rohkeiksi itsenäisiin päätöksiin. 

Lue lisää työpaikasta ja Woolmanista rekrysivustoltamme >>

Pinterest
Woolman Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2019 - 18.8.2019
Tarkennettu
sijainti:
Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://career.woolman.io/jobs/223640-senior-developer
Yhteydenotto: petteri.mustalahti@woolman.io

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Woolman kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

React
Ruby on Rails
Javascript
Ruby
Shopify

Omat tagit

Shopify
verkkokauppa
toimitustavat verkkokaupoille

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä