Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Designer

post_image

RekryilmoitusOletko kokenut Suunnittelija? Tulit oikeaan paikkaan! 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kansainvälisten jättien, kuten Netflixin tai Googlen kanssa? Tai ehkä sinulle on tärkeää työskennellä organisaatiossa, jossa tarpeitasi kuunnellaan ja joka tarjoaa henkilökohtaiselle kehityksellesi täyden tuen? Tiedämme, että kyvyillesi on markkinoilla kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi siis kiinnostuisit Codematesta, tekkitalosta, josta harva on kuullut? Lue pidemmälle, uskomme nimittäin, että Codemate saattaa olla juurikin sitä, mitä kaipaat!

Miksi Codemate?

Meillä näet ideasi konkretisoituvan jo rakennusvaiheessa. Codematella pääset työskentelemään alusta alkaen kehittäjien kanssa kohti lopputulosta, mikä mahdollistaa monia asioita. Kokeneena suunnittelijana tiedät, että projekteilla on aina omat rajoitteensa ja töyssynsä budjetista teknologioihin. Codematella olemme tunnettuja siitä, kuinka pystymme alusta asti navigoimaan näiden realiteettien ympärillä sekä keskittymään nimenomaan siihen, mikä käyttäjille on tärkeää. 

Tarjoamme parhaat puitteet henkilökohtaiselle kehityksellesi. Räätälöimme roolin istumaan juuri sinun vahvuuksiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä haluamillasi osa-alueilla tarjoamalla mentorointia ja tukea kehityksellesi. Mottomme on Go Forward ja ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. 

Haluamme, että viihdyt. Mielekkään työnkuvan ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme aidosti työn ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan kulttuurin, hyvät työsuhde-edut, viihtyisän toimiston keskeisellä sijainnilla, haluamasi työvälineet, kilpailukykyisen palkan, ja tietenkin mukavat ja taitavat työkaverit ja lämpimän yhteisön. Käymme mm. laskettelu/hiihtomatkoilla ja harrastamme erilaisia aktiviteetteja kulttuurin, hyvinvoinnin, pelien ja hauskanpidon merkeissä, joten pääset varmasti mukaan joukkoon ja luomaan osaltasi tulevaisuuden Codematea!

Minkälaisesta roolista on kyse?

Tulisit luomaan yhteistyössä tiimin ja asiakkaidemme kanssa maailmanluokan konsepteja ja digitaalisia kokemuksia, ja samalla vaikuttamaan siihen, kuinka työskentelemme ja kehitämme osaamistamme pidemmälle. Työskentelemme Googlen ja Netflixin ohella yritysten kanssa laidasta laitaan mitä tulee kokoon ja toimialaan, joten projektit vaihtelevat meillä paljonkin. Täältä voit tutustua aiempiin töihimme ja kerromme tavatessamme mieluusti lisää!

Kuka tähän rooliin sopisi?

Codematella olemme tunnettuja osaamisestamme ja senioriteetistamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman luokan palvelua ja siksi etsimme tiimiin lisää kokeneita henkilöitä. Alla muutamia asioita, joita koemme tärkeäksi:

  • 5+ vuoden kokemus käyttökokemus- ja interaktiosuunnittelusta. Kokemus muista alueista, kuten palvelumuotoilu ja visuaalinen suunnittelu lasketaan myös eduksi!
  • Monipuolinen portfolio ja kokemus useammalta toimialalta
  • Itseohjautuvuus, proaktiivisuus sekä hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Olemme kansainvälinen yritys ja virallinen kielemme on englanti, mutta työskentelemme paljon myös suomenkielisten asiakkaiden kanssa.
  • Kokemus myynnin tukena toimimisesta. Ymmärrät ohjelmointityötä sillä tasolla, että kykenet keskustelemaan suunnitelmista teknisen tiimimme ja asiakkaidemme kanssa. Lisäksi osaat ajatella asioita myös liiketoiminnnan kannalta.

Mikä tärkeintä, pidät itseäsi mukavana henkilönä ja autat mielelläsi kollegoitasi ja asiakkaita. Plussaa saa siitä, jos on hauska. Vaikka vain omasta mielestään.

Codematella on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi?

Keskustelisimme mieluusti kanssasi. Jos ylläoleva kuulostaa yhtään hyvältä, tsekkaa sopivuutesi yhteensopivuustestillä ja jutellaan lisää! Tai vinkkaa meistä naapurille :)

Toivottavasti nähdään pian !

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://codemate.com/tyopaikat/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

Service Design
Business Design
ux
ui
Interaction planning
Concept planning

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä