Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SENIOR CLOUD ARCHITECT

post_image
Rekryilmoitus

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa. 

Mitä toivomme sinulta?

Tykkäät rakentaa skaalautuvia ja tietoturvallisia palveluita suoraan AWS:n pilveen. Infra on sinulle koodia, jonka teet tarpeen mukaan CloudFormationilla tai Terraformilla. AWS:n laaja kattaus eri palveluita ja ratkaisuja on sinulle tuttua kauraa, eikä sopivien rakennuspalikoiden valinta tuota vaikeuksia. Et myöskään pelkää ottaa vastuuta arkkitehtuurista ja kykenet selittämään tekemäsi ratkaisusi myös asiakkaan ja muun tiimin ymmärtämällä kielellä. Olet aidosti innostunut pilven mahdollisuuksista ja jaat mielelläsi oppejasi myös muiden kanssa. Halutessasi voit olla mukana kehittämässä myös yhtiötä ja palveluntarjontaa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta IT-alalta, joista 3 vuotta käytännön työtä AWS:n parissa
  • Erinomaista osaamista joko CloudFormationista tai Terraformista
  • Koodauskokemusta jollain laajasti käytetyllä kielellä, esim. JavaScript, TypeScript, Java, Python
  • DevOps-prosessien tuntemista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Taitoa kommunikoida asiakkaan tekniikasta ja projekteista vastaavien henkilöiden kanssa

Avainsanoja: AWS, IaC, CloudFormation, CDK, Terraform

Mikäli olet etsimämme pilviguru, niin haluaisimme sinut mukaan muiden kovien AWS-tekijöidemme joukkoon! Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut. Perusetujen lisäksi meillä on mm. kannustinjärjestelmä (parhaimmillaan 15% kiinteästä kuukausipalkasta), laaja terveysturva, hammashuolto ja 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi. Haluamme myös, että työntekijämme oppivat koko ajan uutta ja sen johdosta järjestämme sinulle aikaa kahdeksan työpäivää vuodessa oman ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta et koe täyttäväsi vaatimuksia ihan vielä? Ole rohkeasti yhteydessä, etsimme aika ajoin myös junior-tason tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

Hae mukaan!

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Pinterest
Webscale Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Hybrid
Linkki: https://webscale.fi/rekry/senior-cloud-architect/
Yhteydenotto: rekry@webscale.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Webscale kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Java
Javascript
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä