Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Azure -asiantuntijoita

RekryilmoitusOtimme Sulavana seuraavan loikan kasvussamme, sillä meistä tuli osa Broad Horizon -konsernia. Tarvitsemme tätä kasvua tukemaan senior-tason asiantuntijoita Azure-palveluiden toteutuksiin. Tarvitsemme sekä Azure Infra että sovelluskehityspuolelle vahvistuksia.

Meillä on sinulle paikka auringossa. Voit työskennellä niin Helsingissä, Dubaissa kuin vaikka kesämökilläsi. Meillä työ ei ole paikka, vaan saat vapaasti valita missä työskentelet. BH-konsernista löytyy toimistoja Hollannista, Belgiasta, Saksasta, Tanskasta, Espanjasta ja UK:sta.

Sulava on Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa toteuttamassa pilviratkaisuja, siirtämässä palveluja Azureen ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista palveluliiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Meillä teet työsi aina uusimpia teknologioita hyödyntäen ja katseesi on vahvasti tulevaisuudessa. Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Omat koulutuspalvelumme pitävät osaamisesi jatkuvasti ajan tasalla.

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Kaveriksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

Mitä toivomme sinulta?

  • Järjestelmä- ja arkkitehtuuriosaamista on-premise -konesaleista, virtuaalipalvelimista ja verkoista
  • Ymmärrystä Azure CAF -mallista
  • Näkemystä modernin IaaS-ympäristön tietoturvan ja hallintamallin toteuttamisesta
  • Vankkaa Azure-kokemusta IaaS-palveluiden osalta tai palavaa kiinnostusta aiheeseen
  • Olet oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää
  • Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja – joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan
  • Halua kehittää ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin 
  • Myynnin tukemiseksi ja asiakkaiden hurmaamiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi ja teknisistä ratkaisuista.

Tarjoamme parhautta

Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

Tutustu tuleviin työkavereihisi täältä.

Tätä kaikkea on Sulava

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Reilu palkka. Tiimityö. Etätyö. Sinulla on valta. Itsenäisyys. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Microsoft. Toimistot Helsingin keskustassa, Kuopiossa ja Dubaissa. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit.

Mitä et meiltä löydä?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

Hae paikkaa

Pinterest
Sulava Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Työ edellyttää tarpeen mukaan läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.
Linkki: https://sulava.com/company/careers/senior-azure-asiantuntijoita/
Yhteydenotto: juha.heikkonen@sulava.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sulava kotisivut

Tagit

Teknologia

Azure

Sulava Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä