Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Security Analyst

Rekryilmoitus

Position Description:

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia kyberturvallisuuden ammattilaisia joukkoomme!

Me CGI:n Cyber Security Centerissä autamme kumppaneitamme tunnistamaan riskit, rakentamaan turvallisia ratkaisuja sekä toimimaan turvallisesti puolustautumalla nykyisiä ja tulevia kyberturvallisuusuhkia vastaan. Toteutamme monipuolisia ratkaisuja asiakkaillemme mm. SOC-palvelun, Pilvipalveluiden turvaamisen, EDR-teknologioiden, haavoittuvuushallinnan ja tehdasautomaatiojärjestelmien turvallisuuden alueella. Asiakkaamme ovat eri sektorien johtavia toimijoita, jotka panostavat kyberturvallisuuden toteutumiseen omassa toiminnassaan.

Security Analystina toimit osana tietoturvan valvontakeskuksen tietoturvatapahtumatiedon analysointitiimiä. Tulkitset teknistä tilannetietoa ja tunnistat tiedoista tietoturvapoikkeamia. Analysoit haavoittuvuustietoja ja ohjaat poikkeamia jatkokäsittelyyn. Osallistut myös Bug Bounty –ohjelmien haavoittuvuusraporttien analysointiin. Pystyt toimimaan sujuvasti asiakasrajapinnassa, olet yhteistyökykyinen ja toimit erinomaisesti osana tiimiä.

Toimit myös teknisenä asiantuntijana osana tietoturvaan liittyvää teknistä palvelutuotantoa. Ymmärrät IT-järjestelmien, pilvipalveluiden ja tietoverkkojen teknisen toiminnan ja osaat analysoida niissä esiintyviä haavoittuvuuksia ja tietoturvapoikkeamia. Kykenet sujuvaan vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Kykenet itsenäiseen työhön mutta toimit myös hyvin osana tiimiä. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan vaatimukset.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme:

Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy vahvaa osaamista tietoturvateknologioista, tietoturvatapahtumien ja haavoittuvuuksien analysoinnista sekä yleisesti IT-järjestelmien, tietoverkkojen ja pilvipalveluiden toiminnasta.

Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, ja koet asiakasrajapinnassatyöskentelyn palkitsevaksi. Olet yhteistyökykyinen ja tiimityöskentely käy sinulta luontevasti.

Sinulta löytyy tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme jo hankittua kokemusta security-alueelta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Leppälä (Director, Security Operations) 11.3. saakka sekä 22.3. alkaen : +358401724096.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 4.4.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.3.2021 - 4.4.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?clid=21001&page=jobdetails&jobid=J0221-3168&BRID=EX796126&SBDID=1&LANG=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä