Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Scala Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme Scala-osaajaa asiakaslähtöisesti ja ketterästi toteutettaviin projekteihimme Helsinkiin tai Tampereelle. Sinua innostaa teknisesti ylivertaisten verkkopalveluiden toteutus moderneilla teknologioilla ja haluat olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia palveluita.

Olet kaipaamamme taituri, jos sinulla on soveltuvaa taustaa ohjelmistoalalta sekä erityisesti osaamista Scalasta ja Scalan Play Frameworkista. Ymmärrät myös Scalan ympärille rakentuvia laajoja kokonaisuuksia. Olet ollut jo mukana toteuttamassa useita projekteja ja toimit sujuvasti tiimissä. Sinulla on kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä ja heidän toiveidensa tulkitsemisesta. Ihannetilanteessa tietäisit myös jotain näistä: Elasticsearch, Java, Javascript.

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavat työkaverit ja vastuuta sopivasti suhteessa omiin kykyihisi, sekä tietenkin joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Ennen kaikkea saat loistavan tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Hae 31.12. mennessä! Lisätietoa antaa Timo Halima, p. 040 702 8800 tai timo.halima@digia.com. Paikka täytetään heti, kun sopiva osaaja on löytynyt!

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/scala-developer/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä