Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SALES ENGINEER, Zyxel Networks (Helsinki)

post_image

RekryilmoitusZyxel Networks toimittaa markkinoiden johtavia verkko- ja tietoturvaratkaisuja yritys- ja kotikäyttäjille. Sen Nebula Cloud Networking Solution yksinkertaistaa matkaa turvalliseen ja luotettavaan verkkoon ja suojaa käyttäjiä verkon tietoturvauhilta. Zyxel palvelee kumppaniverkostonsa kanssa miljoonaa yritystä 150 markkinalla yli 100 miljoonalla liitäntälaitteella. Zyxel Networks on osa Taiwanilaista Unizyx Holding Corporationia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen pääkonttori sijaitsee Hsinchussa. Liikevaihto vuonna 2021 oli 916.8 miljoonaa dollaria. 

Suomi ja Baltian maat ovat osa Nordic organisaatiota, joka työllistää tällä hetkellä 10 henkeä, kolmessa eri maassa. 

Haemme 

Sales Engineeriä 

tukemaan Pohjoismaiden ja Baltian myyntiorganisaatiota.

Tehtävänäsi on toimia teknisenä neuvonantajana myyntihenkilöstölle sekä Zyxelin teknisenä asiantuntijana asiakastapaamisissa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu jälleenmyyjien ja tukkureiden koulutus, projekteissa avustaminen sekä esitysten pitäminen asiakkaille ja kumppaneille. Etsit itsenäisesti ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin paikallisesti tai kansainvälisen organisaatiomme kautta. Työ on siis kansainvälistä ja monipuolista. Työnkuvan painopiste muovautuu paljon tehtävään valitun henkilön vahvuuksien mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta ammattipuolen verkkoteknologioista (WAN, LAN, WLAN, IPSec, LTE/FWA ja SDN -ratkaisut) sekä kyvyn toimia luontevasti asiakasrajapinnassa. Käytännön osaaminen tietoverkkojen asennuksesta, ylläpidosta ja verkkoteknologian parissa toimimisesta edesauttaa tehtävässä menestymistä. 

Zyxel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen työn. Työtä voi tehdä etänä. Yksin tätä työtä ei tarvitse tehdä sillä tukenasi on osaava ja kokenut myyntiorganisaatio, muut myyntiteknikot sekä jälleenmyyjien tekninen tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n headhunter Heikki Valtonen, puh. 0400 708162 tai sähköpostitse heikki.valtonen@targetheadhunting.fi.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2022 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.9.2022 - 31.10.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/asiakasyritys-target-headhunting-oy/sales-engineer-zyxel-networks-helsinki/1794942/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä