Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RPA Consultant

post_image

RekryilmoitusKiinnostaako sinua tulevaisuus? Miltä työskentely ohjelmistorobotiikan, koneoppimisen ja tekoälyn parissa sinusta kuulostaa? Me Starialla olemme käärineet hihat luodaksemme uutta ja ennen näkemätöntä palveluliiketoimintaa Suomeen. Tule mukaan tekemään meidän kaikkien yhteisestä tulevaisuudesta sujuvampi. Haemme OHJELMISTOROBOTIIKAN JA KONEOPPIMISEN NYKYISIÄ JA TULEVIA OSAAJIA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiivistä ja energistä robotiikkatiimiämme Turkuun. Haemme uusia osaajia jatkuvasti, sillä tarjoamillemme palveluille on kova kysyntä markkinoilla!

Me Starialla uskomme, että ohjelmistorobotiikka ja tekoälyn hyödyntäminen ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme kilpailukyvyn ja paremman asiakaskokemuksen rakentamisessa. Tavoitteemme on vapauttaa asiakkaidemme aikaa rutiininomaisista töistä merkityksellisempien, asiantuntijuutta vaativien tehtävien tekemiseen ja luoda uusia työpaikkoja.

Toteutamme moderneja ohjelmistorobotiikkaratkaisuja ensisijaisesti suoraan asiakkaidemme avuksi, joten tässä tehtävässä pääset myös vierailemaan asiakkaidemme luona. Päivittäinen työskentely sujuu kuitenkin vaivattomasti Turun toimistoltamme. Työssä on keskeistä asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä miten voimme yhdessä asiakkaan kanssa synnyttää arvoa prosessien kehittämisen ja digitalisaation avulla.

Tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja kokenut ohjelmistorobotiikkatiimi, joka uskoo uuden oppimiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Oman osaamisen kehittäminen on meidän toimintamme yksi kulmakivistä. Aiemmasta ohjelmistorobotiikan-, testiautomaation- tai esimerkiksi ohjelmoinnin työkokemuksesta on etua työn omaksumisessa, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Arvostamme uusissa tiiminjäsenissämme digitalisaatioymmärrystä, aktiivista otetta työhön, vuorovaikutustaitoja, halua kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa sekä intoa uuden oppimiseen. Osa asiakkaistamme toimii kansainvälisesti, joten sinun tulisi pystyä myös toimimaan työssäsi englannin kielellä.

 

Tarjoamme sinulle

- Näköalapaikan tämän hetken kuumimman teknologian toteutuksiin

- Erinomaisen mahdollisuuden päästä luomaan todellista kilpailukykyä Suomeen digitaalisen osaamisen avulla

- Turvallisen ympäristön oman osaamisesi kehittämiseen monipuolisesti eri toimialoilla hyödyntäen tulevaisuuden teknologioita

 

Lisätietoja tehtävästä

Matias Tiala

Director, RPA & AI

+358 40 749 6176

matias.tiala@staria.com

 

Hakuohjeet

Haluatko päästä muuttamaan työelämää kanssamme ja kehittymään yhdessä? Laita hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Haemme juuri omaan tiimiimme sopivia henkilöitä, joten työpaikkailmoitus on voimassa toistaiseksi. Toimithan silti nopeasti, sillä pyrimme täyttämään paikat mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi osaamisesi lisäksi erityisesti, miksi haluaisit työskennellä Starian robotiikkatiimissä.

Pinterest
Staria Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Turku
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/RPA-Consultant%2C-Turku/83oq68
Yhteydenotto: matias.tiala@staria.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Staria kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Omat tagit

UiPath
ohjelmistorobotiikka
robotiikka

Staria Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen
Yksi ympyrä sulkeutui, kun Louhos Digital syntyi – digitaalisia presenssejä rakentava yritys hyökkää myös yksinäisyyttä vastaan
QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista