Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Robotic Autonomous System (RAS) / C4I-järjestelmäasiantuntija / Operations, Hämeenlinna

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan Patrian Land Operations tuotekehitykseen

Robotic Autonomous System (RAS) / C4I-järjestelmäasiantuntijaa

tekemään kansainvälisen hankkeemme tutkimus- ja raportointityötä sekä vahvistamaan yleisesti tuotekehityksemme teknologista osaamistamme Robotic Autonomous System (RAS) ja Command, Control, Communications, Computers, and Intelligence (C4I) osa-alueilla tulevaisuudessa.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. seuraat osa-alueet

  • Osallistuminen järjestelmien ja konseptien vaatimusmäärittelyyn
  • Ajoneuvon järjestelmäarkkitehtuurin kehitystyöt (esim. sensori-, radiojärjestelmät, käyttöliittymät ja näiden integrointi ajoneuvojärjestelmiin.).
  • Osallistuminen ajoneuvon automatisoinnin, itseohjautuvuuden ja robotiikan kehitykseen
  • Yhteistyö kansainvälisten asiakkaiden sekä hankkeen kumppaneiden kanssa.
  • Osallistuminen konseptien evaluointiin ja valintaan.
  • Osa-alueen tutkimusten ja raporttien laadinta kansainväliselle tutkimus- ja kehityshankkeelle
  • Osallistuminen tulevaisuuden kehityspolkujen määrittämiseen ja tekemiseen uusien tuotteiden kehitysprojektissa.

Toivomme sinulta teknisen alan soveltuvaa koulutusta (sähkö- automaatio-, elektroniikka-, tietotekniikka) ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Odotamme sinulta rohkeaa, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta. Työskentelykieliämme ovat suomi ja englanti.

Työtehtävää tarkennetaan tarvittaessa hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtävässä eduksi nähdään myös ohjelmistotekninen osaaminen esim. C++ ja Python ohjelmointikielistä.

Ensisijainen työntekopaikkasi on Hämeenlinna ja toissijainen Tampere. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti konsernin laajuisen etätyösopimuksen ansiosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä sekä konsernimme henkilöstöedut. Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologialtaan maailman kärkeä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, terveystarkastus sekä huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Kauppi, +358 40 869 6938, juha.kauppi@patriagroup.com.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.10.2022 mennessä. Tehtävään voidaan haastatella henkilöitä jo hakuajan aikana.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.9.2022 - 16.10.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/robotic-autonomous-system-ras-c4i-jarjestelmaasiantuntija-operations-hameenlinna/1796236/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä