Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

RedHat -integraatio-osaaja

post_image

RekryilmoitusEtsimme RedHat -integraatio-osaajaa Helsinkiin tai Tampereelle!

Integraatioliiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme loistavaan integraatioporukkaamme vahvistusta. Osaajatiimimme koostuu yli sadasta ammattilaisesta, nuorista osaajista kokeneisiin konkareihin. Red Hat -osaajana määrittelet, suunnittelet, toteutat, asennat integraatioita sekä optimoit kriittisiä järjestelmiä. Hyödynnät työssä scriptien kirjoitustaitoasi sekä automaatiotestauksen tuntemusta.

Sinulla on jo vahvaa Red Hat JBoss Fuse osaamista tai kokemusta Apache Camel tai ServiceMix -välineistä, tai voit olla vasta osaamispolkusi alussa. Myös seuraavat teknologiat ovat sinulle tuttuja: Web Services, XML/XSL, REST, JMS, JDBC, Java EE, EAI, BPM, BRMS ja SOA. Etsimme ennen kaikkea innokkaita tiimipelaajia, jotka pistävät itsensä likoon ja saavat aikaan. Työskentelet läheisesti asiakkaiden ja toteutustiimin kanssa, joten on tärkeää, että olet sosiaalinen ja nautit yhdessä tekemisestä. Olet innostunut kehittämään osaamistasi ja työtapojasi jatkuvasti, ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Osaat kerätä ja jakaa tietoa sekä pystyt tuottamaan tekstiä kirjallisesti ja suullisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Luonnollisesti omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen tai olet opintojesi loppusuoralla.

Olemme vajaan tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Integraatio-osaamisemme on keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae heti tai viimeistään 7.1.2018 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 040 531 2767 tai sähköpostilla fred.keus (at) digia.com.

Pinterest
Digia Oyj

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/redhat--integraatio-osaaja/

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etätyö on tullut jäädäkseen - Oivanin EDT-malli kokoaa osaajat yhteen paikasta tai ajasta riippumatta
Suosittu Elements of AI sai jatko-osan – Building AI -verkkokurssi syventää ymmärrystä tekoälystä
Hoitajat antoivat kouluarvosanat potilastietojärjestelmille – tietojärjestelmät tukevat vain osittain työtä