Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Receptum Software Oy: Software Developer (C#)

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)

Haku-DL: 29.8.2021

Receptum Software on suomalainen apteekkialan digitalisoinnin uudistaja, joka toteuttaa apteekkiratkaisuja pohjoismaisille apteekeille ja apteekkiketjuille. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 90 ammattilaisen joukkoa.

Haemme Software Developeria kehitystiimiin työskentelemään merkittävän, noin 540 apteekin käytössä olevan MAXX-järjestelmän kehityksen parissa. Järjestelmän kehityksessä tärkeimmät käytössä olevat teknologiat ovat C#, .NET Core, SQL, ASP.NET MVC ja WPF. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen osana tiimiä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Kokemustasosi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävää voidaan halutessasi räätälöidä myös Lead Developer-rooliksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta C#-ohjelmoinnista ja .NET-teknologioilla työskentelystä. Katsomme lisäksi eduksi aiemman kokemuksen integraatioiden ja API-rajapintojen rakentamisesta sekä DevOps-kehityksestä. Teknisen osaamisen lisäksi olet oppimishaluinen ongelmanratkaisija, joka tulee sujuvasti toimeen tiimissä.

Tarjoamme sinulle:

- Haastavan ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset huippuosaajien tiimiin rakentamaan apteekkialan digitalisaatiota, johon kuuluvat mm. apteekkien robotiikka, moderni reseptinkäsittely, verkkokauppaintegraatiot sekä tehokkaat itsepalveluratkaisut

- Merkityksellisen ja taloudellisesti vakaan työpaikan apteekkien ja terveydenhuollon IT-infrastruktuurin kehittäjänä

- Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkkisessa ja kokeneessa tiimissä

- Osaamistasi vastaavan palkan sekä hyvät henkilöstöedut

Hakijalta odotetaan:

- Vankkaa ohjelmointiosaamista C#:lla ja .NET-teknologioilla

- SQL-tietokantaosaamista

- Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää osaamistaan

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Syvempi osaaminen integraatioiden ja rajapintojen rakentamisesta

- DevOps/Git-osaaminen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Receptum Software Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/92377/create/. Halutessasi voit liittää mukaan myös hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Receptumiin voit tutustua osoitteessa: https://www.receptum.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 16.8.2021 - 29.8.2021
Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)
Linkki: https://atalent.fi/open-position/software-developer-c-9
Yhteydenotto: mikko.lahti@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä