Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ratkaisumyyjä ohjelmistopalveluihin, Tampere

post_image

RekryilmoitusEtsimme kokenutta ohjelmistoprojektien ja palveluiden ratkaisumyyjää Cinian Tampereen toimipisteelle

Miksi töihin Cinialle?

Meillä on Tampereella noin viidenkymmenen ohjelmistoalan ammattilaisen tiimi ja tarkoitus on kasvaa tästä vielä astetta isommaksi. Kasassa on erittäin vahva osaajaporukka, johon kuuluu sekä kokenutta kalustoa että nuoria ja innokkaita tekijöitä.

Cinialla on vahva kokemus ja erinomaiset referenssit yhteiskunnalle ja organisaatioille kriittisten ratkaisujen rakentamisesta mm. teollisuuden, logistiikan ja terveydenhuollon tarpeisiin (lue lisää asiakastarinoistamme). Lisäksi asiantuntijamme ovat tottuneet työskentelemään vaativissa hankkeissa sekä asiakasrajapinnassa. Tarjolla onkin loistava alusta, jonka päälle uusia asiakkuuksia on hyvä lähteä rakentamaan.

Uutena ratkaisumyyjänä tehtäväsi on aktiivisesti etsiä lisää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita sekä muotoilla asiantuntijapalveluistamme asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Myyntityön ohessa päivität markkinatuntemusta sekä osallistut osaltasi uusien palvelukonseptien kehittämiseen.

Apunasi myyntityössäsi sinulla on liiketoimintajohtomme ja tekniset konsulttimme, jotka mielellään auttavat sopivan teknisen ratkaisun hakemisessa.

Etumme ja työvälineemme ovat kunnossa. Käytössämme on Edenredin lounasetukortti ja samaan korttiin ladataan myös virike-etuja, joilla voit käydä harrastuksissa, museoissa, leffassa jne. Toimistomme on hyvien liikenneyhteyksien päässä Ratinan kauppakeskuksen lähellä. Muita etuja ovat mm. kattava sairaskuluvakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Kompensaatiosi tulee rakentumaan pohjapalkasta sekä myyntituloksiin perustuvasta komissiosta.

Millaista henkilöä haemme?

Ideaalihakija tähän tehtävään on henkilö, jolla on jo menestyksekästä kokemusta asiakasräätälöityjen ohjelmistoprojektien ja -palveluiden myynnistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. Osaat itsenäisesti johtaa omaa työtäsi kontaktoiden asiakkaita, kartoittaen ja luoden asiakastarpeita. Herätät olemuksellasi ja kommunikoinnillasi luottamusta ja kuljetat asiakkaita konsultoivalla otteella kohti ostopäätöstä. 

Kiinnostus ohjelmistoteknologioihin ja kehitysmenetelmiin on tärkeää. Toivomme, että sinulla lisäksi luontaista kykyä monimutkaisten kokonaisuuksien hahmottamiseen, liiketoiminnalliseen ajatteluun sekä kapasiteettia nopeasti oppia uusia asioita. Koulutustaustasi voi olla joko kaupallinen tai tekninen.

Hae tehtävää heti

Tutustu Ciniaan työnantajana osoitteessa https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/rekry ja lähetä hakemus, jossa tuot esiin vahvuutesi tehtävää ajatellen, palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee (p. 050 387 2925, etunimi.sukunimi@cinia.fi). Läppärini on välipäivien ajan lepäämässä, mutta puhelimella saat minut kiinni silloinkin. Haku päättyy viimeistään 31.1.2021 tai oikean henkilön löydyttyä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.12.2020 - 31.1.2021
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Naulakatu 3, Tampere
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/ratkaisumyyja-tre
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18