Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ratkaisumyyjä

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimimme ratkaisumyyjää.

Kiinnostaako sinua suomalaisten teollisuusyritysten digiloikan mahdollistaminen? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Olemme mahdollistamassa asiakkaidemme digiloikkaa tekemällä asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä ratkaisuja, joissa tiedon älykäs hyödyntäminen ja liiketoiminnan digitalisointi ovat pääosassa.

Ratkaisumyyjänä pääset tarjoamaan asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvia digitalisaatiota edistäviä ratkaisuja. Työhösi kuuluu uusien asiakkaiden etsintä ja hankinta sekä nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen ja kasvattaminen. Pidät aktiivisesti yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin parhaaksi katsomallasi tavalla ja kehität tunnistettuja mahdollisuuksia voittaviksi tarjouksiksi. Teet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa tarjouksia suurille yritysasiakkaille. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myyntiä tukeviin markkinointitapahtumiin ja aktiviteetteihin.

Menestyäksesi työssäsi, tulee sinun haluta olla kumppani asiakkaillemme ja perehtyä asiakkaan liiketoimintaan, niin että asiakkaan on helppo ja luonteva toimia kanssasi. Hyvän asiakkaidemme liiketoimintaympäristöjen ja toimintatapojen ymmärryksen pohjalta tarjoat heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivia ratkaisuja, tilanteeseen parhaiten soveltuvilla toimitusmalleilla.

Panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa aitoja kumppanuuksia. Tässä sinun panoksesi on todella tärkeä. Toivomme, että uskallat ottaa johtajuutta ja hyödynnät aikaisempaa kokemustasi ratkaisumyynnistä uusien asiakkuuksien hankkimiseksi.

Koska toimitamme teknisiä ratkaisuja toivomme, että ainakin osa projekteissa käyttämistämme, alla olevista teknologioista on sinulle tuttuja.

  • SAP ja SAP Fiori
  • Microsoft Azure ja AWS pilvipalvelut
  • Salesforce
  • Moderneilla teknologioilla toteutetut asiakaskohtaiset ratkaisut
  • Microsoft BI teknologiat.

Tarjoamme sinulle esimerkiksi joustavat työajat, mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön, laajan vakuutusturvan, sairaan lapsen hoitopalvelun, rennon ilmapiirin, huumorilla höystettyjä työpäiviä sekä upeat työtilat ihanassa Aurajokimaisemassa. Kannustamme jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Altti Raali, p. 040 5573 047.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella: rekry@cerion.fi

tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella https://www.cerion.fi/rekry/ratkaisumyyja

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

 

Pinterest
Cerion Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Turku
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Forbes julkaisi jälleen The Cloud 100 -listansa – tältä näyttää viidentoista kärki
Kyberturvaa pienyrityksille - Uusi opas auttaa suojautumaan kyberuhilta
Teknologiajohtaja Ville Pouhula on tehnyt etätöitä jo 13 vuotta – Montelilla hän rakentaa pomminvarmaa pilvi-infraa