Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ratkaisukeskeinen konsultti (M365, Azure)

post_image

RekryilmoitusHei it-alan konsultti!

Olisitko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen konsultti?

Haluatko löytää asiakkaiden tarpeisiin parhaat it-ratkaisut? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Ratkaisukeskeisenä konsulttina vastaat asiakkaiden projektitarpeisiin toimialasta riippumatta. Haemme ensisijaisesti M365- ja/tai Azure-teknologioihin keskittynyttä ja intohimoisesti suhtautuvaa konsulttia.

Konsulttina pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa asiakkaiden tarpeita kartoittaen. Tehtävänäsi on löytää paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle kustannukset ja tietoturva huomioiden. Toimit asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja vastaat asiakkaiden it-arkkitehtuurien laaja-alaisesta kehittämisestä.

Tarvittaessa toimit myynnin tukena ja autat meitä kehittymään yrityksenä olemalla kiinnostunut viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista. Lisäksi halutessasi voit olla mukana kehittämässä ja järjestämässä CloudNown webinaareja sidosryhmille yhdessä markkinoinnin kanssa. Lopullinen roolisi räätälöidään mielenkiinnon kohteiden ja aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Minkälaiselle tyypille rooli sopii?

Olet kiinnostunut viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista, ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet asiakaslähtöinen konsultti, joka osaa esittää ratkaisut helposti ymmärrettävällä tavalla. Tarvittaessa uskallat haastaa asiakasta ja tarjoat aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivaa ratkaisua.

Olet ehkä tutustunut paikallisiin konesaleihin ja palvelimiin urallasi. Pystyt muodostamaan toimivia PowerShell skriptejä. Katsomme eduksi verkkotietämyksen.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta it-konsultoinnista. Aikaisempi kokemuksesi on pilvipalveluiden (M365 ja/tai Azuren) parista, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta oikeanlaista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä osaajana. 

Ai mikä CloudNow?

Olemme vuoden 2019 alussa perustettu it-alan yritys, joka auttaa asiakkaita it- ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Olemme joukko konsultteja ja järjestelmäasiantuntijoita, joita yhdistää palo sujuvampaan ja tietoturvallisempaan arkeen. Suhtaudumme ylpeydellä työhömme ja uskomme, että työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa.

Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa https://cloudnow.fi/.

Miksi liittyisit CloudNown tiimiin?

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään yhdessä porukkana. Olemme nuori ja kasvava yritys, joten meillä pääset varmasti näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla työntekijöille kattavan työterveyden, sairaskuluvakuutuksen, lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista.

Meillä käytössäsi on modernit teknologiat ja saat itse valita työvälineesi. Koska meillä työ ei sitoudu tiettyyn paikkaan, tarjoamme sinulle työsuhde-etuna verkkoyhteyden kotiisi.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään parhaita käytäntöjä.

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää? Hakemukset sähköpostitse 5.4. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi it-konsultti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomas Tuohimäki puhelimitse +358407761208 tai sähköpostitse tomas@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Katso myös Järjestelmäasiantuntijan hakuilmoitus.

Pinterest
CloudNow IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.3.2021 - 5.4.2021
Sijainti: Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Teknobulevardi 7 H-talo, 01530 Vantaa
Linkki: https://www.cloudnow.fi/Rekrytointi+Ratkaisukeskeinen+konsultti+M365Azure+maaliskuu+2021
Yhteydenotto: rekry@cloudnow.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CloudNow IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Azure active directory
azure
IT-ulkoistuprojekti
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
Microsoft Intune
Microsoft 365
Microsoft Autopilot
Microsoft Teams
Microsoft-teknologiat
Cisco Meraki
applixure
Tietoturvakonsultointi
Tietoturvalliset ratkaisut
tietoturvakartoitus
Yritysten tietoturva
Office 365 tietoturva
tietoturvakoulutus
Windows Virtual Desktop
tietotyö
IT-kartoitus
IT-ympäristön kartoitus
it-ympäristön ylläpitopalvelut
Sharepoint

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä