Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

R&D Software Engineer, Stresstech Oy, Jyväskylä

post_image

RekryilmoitusMe täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

 

R&D Software Engineer, Stresstech Oy, Jyväskylä 

Etsimme kasvavaan joukkoomme innokasta ja motivoitunutta ohjelmistokehityksen ammattilaista vastaamaan sulautettujen järjestelmien kehittämisestä.

Ohjelmistoinsinöörinä toimit Stresstechillä osana tuotekehitystiimiä, vastaten oman vastuualueesi ohjelmistokehittämisestä, ohjelmistojen ylläpidosta, testauksesta ja raportoinnista yhdessä muiden tuotekehitystiimin jäsenien, yrityksen tuotannon ja -myynnin henkilöstön, sekä asiakkaiden kanssa yhteistyössä.

Me Stresstech Oy:llä olemme ylpeitä tuottaessamme laadunvalvonnan edistyneimpiä ratkaisuja, ja meillä pääsetkin työskentelemään alan huipputeknologioiden ja osaajien kanssa. Tuotteemme hyödyntävät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja robotiikkateknologioita, joten sinulla on hieno mahdollisuus laajentaa kokonaisnäkemystäsi uusille alueille tuoteprojektien parissa.

Stresstech tukee maailman johtavia ja auto- ja lentokonevalmistajia sekä voimansiirtoalan yrityksiä valmistettavien osien laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. Asiakkaisiimme kuuluvat myös yliopistot ja tutkimuslaitokset, jotka kehittävät sovellustemme avulla entistä parempia materiaaleja teollisuuden tarpeisiin. Stresstech kehittää, valmistaa ja myy mittaus- ja analysointilaitteita, joilla tutkitaan komponenttien jäännösjännityksiä ja valvotaan hiontapalamisia sekä lämpökäsittelyn tuloksia. Mittaus- ja tutkimustavat perustuvat kolmeen eri teknologiaan; röntgendiffraktioon, Barkhausenin kohinaan ja ESPI-reiänporausmenetelmään. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyviä työtaitoja ohjelmistosuunnittelusta. Käytät sujuvasti C ja C++ työkaluja ja muut kielet kuten C# ja Python ovat eduksi. Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotamme kokemusta ohjelmistokehityksestä sulautetuille järjestelmille erityisesti Linux ympäristössä.

Olet avoin ja yhteistyöhaluinen työkaveri, ja otat mielelläsi itsenäisiä haasteita vastaan sekä kannat vastuun suunnittelutyöstäsi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, olet ratkaisukeskeinen, ja jaat rohkeasti asiantuntemuksesi myös käytännön toimiin parhaita ratkaisuja etsiessä.

Me tarjoamme:

– Nuorekkaan ja mukavan työilmapiirin alan huippuosaajien kanssa

– Mahdollisuuden tehdä töitä korkean teknologian laitteiden parissa

– Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit

– Liukuvat työajat, virikesetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja muita etuja

– Mahdollisuuden edetä Stresstechin sisällä

Lisätietoja yrityksestämme sekä tuotteistamme: www.stresstechgroup.com

 

Hae tehtävää ja lähetä hakemus palkkatoiveineen 30.06.2022 mennessä osoitteessa www.nordic.fi. Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksestasi tehtävään. Voit liittää cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä antaa:

Jari Pakarinen, 045 130 9444, jari.pakarinen@nordic.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 14.6.2022 - 30.6.2022
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/nordic-henkilostopalvelut-oy/rd-software-engineer-stresstech-oy-jyvaskyla/1397652/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C#
C++
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä