Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

QA Specialist, testausautomaatio

post_image

RekryilmoitusSC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö jo vuodesta 2014. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita. 

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

Etsimme QA-osaajaa testausautomaatioon

Olet tervetullut osaksi kannustavaa ja välittävää työyhteisöämme. Meillä on vahva yhteishenki sekä auttamisen kulttuuri, jossa apua saa toisilta tiimiläisiltä aina tarvittaessa. Työntekijätyytyväisyys on meillä korkealla tasolla. Viimeisimmästä henkilöstökyselystä saatu suositteluaste eli eNPS oli 70.

Etsimme nyt oppimishaluista testaajaa joukkoomme. Tehtävässäsi pääset testaamaan erilaisia enterprise- ja SaaS-ratkaisuja sekä asiakaskohtaisia räätälitoteutuksia. Osaaminen testausautomaatioista katsotaan eduksi, sillä haluamme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja. Testaustyö sisältää manuaalista ja automaatiotestausta sekä dokumentointia.

Toivomme sinulla olevan näkemystä:

  • Automaatiotestausframeworkeistä, esim. Playwright, Cypress, Selenium
  • Työkaluistamme Git, Jira, Azure DevOps ja Visual Studio Code
  • Kokemusta CI/CD -työkaluista

Työskentelet tiimissämme, joka koostuu ammattitaitoisista ohjelmistokehittäjistä ja projektipäälliköistä. Teemme töitä ajallaan ja budjetissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Arvostamme tekemisen asennetta, tiimityötahtoa ja asiakaslähtöisyyttä sekä intohimoa teknologiaa kohtaan.

Toimipaikaksi voit valita Kuopion, Tampereen, Jyväskylän tai Espoon. Mahtavan työporukan lisäksi SC Softwarella on joustavat työajat, mahdollisuus etätyöhön, erinomaiset työsuhde-edut ja yhteisaktiviteetit, sekä ennen kaikkea voit kehittää omaa rooliasi ja tuoda näkemystä toimintatapojen kehittämiseen. Eritysetuna sinulla on mahdollisuus päästä osaksi henkilöstörahastoamme.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään innovatiivisessa yrityksessä ja haluat kehittyä testaajana, lähetä hakemuksesi meille 5.2.2023 mennessä ja liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Pinterest
SC Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.1.2023 - 5.2.2023
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikaksi voit valita Kuopion, Tampereen, Jyväskylän tai Espoon, mahdollisuus etätyöhön
Linkki: https://jobs.sc.software/jobs/2371985-qa-specialist-testausautomaatio

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SC Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Testausautomaatio
testaaja
QA
ohjelmistojen laadunvarmistus
Rekryilmoitus
rekrytointi
QA Specialist

SC Software Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä