logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Projektipäällikkö (CE)

post_image

RekryilmoitusTunnetko intohimoa asiakaskokemuksen kehittämiseen teknologia-alustan avulla, olet työskennellyt ketterissä projekteissa menestyksekkäästi ja sinulla vahva näkemys siitä, miten digitaalisen liiketoiminta-alustan kyvykkyydet voivat hyödyntää asiakkaidemme toimintaa? Haemme asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä, Dynamics 365 -teknologiasta ja asiakastyöstä kiinnostunutta projektipäällikköä, joka on työskennellyt ketterien projektimenetelmien parissa.

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme Microsoft Dynamics 365 -projektien käyttöönotto- ja kehitystehtävien menestyksekkäästä läpiviennistä yhdessä projektitiimisi kanssa. Odotamme kokemusta jostain teknologia-alustasta, mutta Dynamics 365 -alustan tuntemus ei ole ehdoton vaatimus. Olet osa noin 60 asiantuntijan tiimiä. Sinua tukee projektin koosta riippuen yksi tai useampi ratkaisukonsultti, kehittäjä, tekninen arkkitehti ja testausarkkitehti. Meillä projektipäällikkö toimii ratkaisuarkkitehdin roolissa - suunnittelee järjestelmäkokonaisuuden, jolla asiakkaan liiketoiminnan haasteet ratkaistaan. Projektin aihealueet käsittelevät ensisijaisesti myynti-, - markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseja, mutta niissä on tavallisesti elementtejä myös muista teemoista, kuten laskuaineiston luonnista, kalusto- ja laitteiden hallinnasta. Tämä tehtävä onkin oiva näköalapaikka liiketoiminnan kehittämiseen johtavan teknologia-alustan avulla. 

Haluamme tarjota hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä esimerkiksi senioriprojektipäälliköksi, jolla on vastuulla monesta eri moduulista koostuvan projektin hallinta ja läpivienti. Emme halua myöskään sulkea pois muita kehityspolkuja esimerkiksi teknisen arkkitehdin tai palvelupäällikön suuntaan. Tulevina työkavereina odotamme, että sinulla on ketterä- ja vesiputousmallit hanskassa. Loistavaa olisi, jos sinulla on takataskussa myös projektisertifikaatti tai Microsoftin sertifikaatteja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostuneella suhtautumisellasi tempaat muut mukaasi. Sinulta löytyy aloitekykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ulosantia suomen ja englannin kielellä.

Tutustu Olli Korpelaisen uratarinaan projektipäälliköstä Dynamics 365 -liiketoiminnan varajohtajaksi. Ollin uratarina (https://www.accountorenterprise.fi/2016/12/16/uratarina-olli-korpelainen/)

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.8. klo 13-14 tai 30.8 klo 14-15 Head of Projects Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068. Täytä hakemus 9.9 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.8.2018 - 9.9.2018
Sijainti: Espoo, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikkasi voi olla Espoossa, Tampereella tai Turussa, lisäksi etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/MepRekry/Application/Index/175/
Yhteydenotto: info@accountorenterprise.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Microsoft 365
Dynamics 365

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku