Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektiasiantuntija

post_image

RekryilmoitusJoensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin! 

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa päivähoidon, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!  

Nyt meille haetaan projektiasiantuntijaa

Oletko se sinä?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen projektiasiantuntijaa, joka innostuu digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, uuden kehittämisestä ja vie ideoita rohkeasti käytäntöön sekä haluaa auttaa toisia kehittymään ammattilaisina sekä rohkaisee, neuvoo ja opastaa. 

Mistä on kyse? 

Vahva osaaminen osaksi arkeamme-projekti on Joensuun, Outokummun, Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven yhteinen hanke, jonka tavoitteena on nimensä mukaisesti lisätä kuntien työntekijöiden it-osaamista. Hankkeessa kartoitetaan ja yhtenäistetään kuntien työntekijöiden it-osaamisen osa-alueiden toimintamalleja, muokataan työskentelytapoja ja jalkautetaan sisäisen viestinnän uudenlaisia toimintatapoja.

Mitä odotamme? 

Projektiasiantuntijana koulutat hankkeessa mukana olevien kuntien työntekijöitä it-asioissa. Rohkaiset, kannustat ja opastat uudenlaisiin toimintatapoihin. Olet oma-aloitteinen, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on jonkun verran it-osaamista (esim. Microsoftin M365-pilvipalvelut). Tehtävässäsi liikut hankkeessa mukana olevien kuntien alueella. Työskentelet projektipäällikön työparina ja tehtäviisi voi kuulua myös muita hankkeen tehtäviä, kuten kyselyiden tekemistä ja raportointia. 

Mitä tarjoamme? 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa 1.10.2022 (tai sovitusti) ja päättyy 31.12.2023. Tehtävä voi jatkua vuonna 2024. Palkkasi määräytyy KVTES:in mukaan ja sijoittuu 2500-3000€:n välille osaamisesi, koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan. 

Tärkeät asiat:

Haku päättyy 10.9.2022 klo 15.00

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen, puh. 050 5923759. Parhaiten tavoittaa 30.8.2022 klo 8-9.30 tai 15-16 tai 6.9. klo 15-16.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meistä on reilua, että uuden henkilön ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Tiesitkö muuten, että:

 • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
 • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
 • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
 • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
 • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
 • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
 • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
 • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
 • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
 • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
 • Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä
Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.8.2022 - 10.9.2022
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/joensuun-kaupunki/projektiasiantuntija/1685303/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä