Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Project Coordinator

post_image

RekryilmoitusEtsimme projektikoordinaattoria liittymään monikansalliseen 10 hengen tiimiimme pitämään projektien narut käsissään ja suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä verkkopalveluita yhdessä taitavien suunnittelijoiden ja kehittäjiemme kanssa. Projektikoordinaattorina vastuullasi on pitää huoli, että tarjoamamme asiakaskokemus on onnistunut loistavan viestinnän myötä ja että projektit saatetaan maalin suunnitellusti. Työpäiväsi koostuu mm. asiakasviestinnästä, aikataulujen ja budjettien perään katsomisesta, ongelmanratkaisusta sekä tiiviistä projektityöskentelystä muun tiimimme kesken.

Projektimme ovat pääasiassa räätälöityjen verkkosivustojen, -kauppojen sekä selainpohjaisten sovellusten suunnittelua ja toteutusta. Ohessa teemme myös muuta palvelumuotoilua sekä mm. saavutettavuusauditointeja. Jos haastavat, vaihtuvat projektit ja mahdollisuus kehittyä sekä viedä koko Pixelsin tekemistä eteenpäin oman osaamisesi myötä kiinnostaa, lukaise läpi ilmoituksemme!

Pinterest
Kaimana logo

Tietoja

Hakuaika: 18.2.2021 - 19.3.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://pixels-helsinki.breezy.hr/p/c3bc0587687101-project-coordinator
Yhteydenotto: antero@pixels.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Kaimana kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services

Kaimana:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Kaimana kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä