Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Planning Analytics konsultti

post_image

RekryilmoitusKiinnostaako sinua liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen johtavilla analytiikan ja ennustamisen teknologiaratkaisuilla? Haluatko päästä vaikuttamaan tulevaan, luomaan tekoälyäkin hyödyntäviä edistyksellisiä ratkaisuja ja auttamaan pohjoismaisia TOP150 yrityksiä menestymään? Haemme nyt Planning Analytics konsulttia monipuolisiin asiantuntijatehtäviin Helsinkiin.

 

Työnkuva

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisessa roolissa asiakasyrityksillemme toteutettavien Business Planning & Analytics ratkaisujen suunnittelu-, määrittely- ja käyttöönottoprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa vaatimusmäärittelyä, järjestelmän teknistä konfigurointia ja olemassa olevien ratkaisujen ylläpito- ja pienkehitystehtäviä. Näiden lisäksi sinun on mahdollista osallistua ja kartuttaa omaa osaamistasi esimerkiksi viestinnästä, myynnistä, projektin hallinnasta, analytiikasta sekä liiketoiminnan ohjaamisesta. Yrityksemme on matalan hierarkian organisaatio, jonka ansiosta voit vaikuttaa toimenkuvaasi ja ammatilliseen kehittymiseesi.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa kasvavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään asiakkaidemme johtamisen prosesseja sekä soveltamaan laaja-alaisesti osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden ja pohjoismaiden johtavien yritysten kanssa. Tehtävän palkkaus ja muut työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset. Voit työskennellä valintasi mukaan etänä kotoa käsin sekä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla toimistollamme (Kaisaniemen metroaseman vieressä, noin 200 metriä Helsingin rautatieasemalle).

Profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimerkiksi kaupallista koulutusta ja/tai työkokemusta ja kiinnostusta teknologioiden hyödyntämiseen. Nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja asiakasprojekteihin syventymisestä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakasyritysten johdon ja talouden asiantuntijoiden kanssa suomen ja englannin kielellä. Kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoimintaa nopeasti ja sen pohjalta muodostamaan kuvan asiakkaan tarpeista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi auttavat meitä ja asiakkaitamme saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet.

Tehtävässä menestymisessä auttaa:

  • Relevanttia työkokemusta johdon laskentatoimesta, konsultoinnista tai soveltuvasta IT/BI -roolista
  • Näyttöä tietoteknisestä osaamisesta (esim. Excel, SQL)
  • Halua ja valmiutta omaksua uusia teknologioita
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen suunnittelu- (esim. TM1, Planning Analytics, Jedox, Anaplan, Adaptive Insights) ja/tai raportointijärjestelmistä (esim. IBM Cognos, Qlik, Tableau, PowerBI)

Jos yllä oleva herätti mielenkiintosi, niin ole yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@intito.fi, palkkaamme sopivia osaajia jatkuvasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jyri-Pekka Makkonen, CCO

+358 50 434 1521

jyri-pekka.makkonen@intito.fi

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Yrityskuvaus 

Intito Oy on yrityksen liiketoiminta- ja talousjohdon palveluihin ja teknologiaratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Intohimonamme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien teknologiaratkaisuiden avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, InsigthTechnologies ja Tagetik.

www.intito.fi

Pinterest
Intito Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Voit työskennellä valintasi mukaan etänä kotoa käsin sekä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla toimistollamme.
Yhteydenotto: jyri-pekka.makkonen@intito.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Intito kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

IBM

Omat tagit

IBM Planning Analytics

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä