Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalveluiden kyberturvallisuusosaaja

post_image

RekryilmoitusVoimakkaasti kasvava kyberturvallisuuden liiketoimintayksikkömme etsii joukkoonsa kokenutta palvelininfrastruktuurin sekä pilviteknologioiden asiantuntijaa monipuolisiin konsultointitehtäviin.   

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?  

Kyberturvallisuuden liiketoimintayksikkömme asiakaskunta koostuu pääosin merkittävistä julkisen sektorin asiakkuuksista sekä huoltovarmuuskriittisistä toimijoista, joiden parissa pääset toimimaan erilaisissa toimeksiannoissa ja projekteissa. Projektien kestot vaihtelevat aina muutaman päivän toimeksiannoista useiden vuosien jatkuviin kokonaisuuksiin.  

Haemme nyt alan vahvoja osaajia. Odotamme sinulta jo aiempaa kokemusta niin perinteisen palvelininfrastruktuurin, kuin pilviteknologioiden parissa työskentelystä, erityisesti tietoturvanäkökulmasta. Olet hankkinut itsellesi jo vähintään yhden tietoturvallisuuteen liittyvän sertifikaatin ja olet kiinnostunut edelleen kehittämään osaamistasi tietoturvan saralla. Alaan liittyvät opinnot lasketaan myös eduksesi.

Aiempi kokemuksesi ja osaamisesi voi koostua esimerkiksi jostain alla mainituista kokonaisuuksista:  

 • Teknisten järjestelmien ja sovellusten tietoturvan nykytilan tekniset arviointikartoitukset  
 • Tietoturvatarkastukset ja haavoittuvuustestaukset  
 • Tietoliikenneanalyysit  
 • Linux- ja Windows-pohjaisten järjestelmien tietoturvan kehittäminen sekä arviointi 
 • Pilvipalveluiden tietoturva (AWS, Azure, GCP, M365): pilvinatiivien tietoturvakontrollien implementointi, testaaminen, arviointi ja/tai verifiointi 

 

Odotamme erinäisten tietoturvastandardien ja viitekehysten tuntemista, tai kiinnostusta niiden opetteluun. Toivomme kuitenkin kaltaisesi vahvan osaajan tuntevan jo vähintään jonkin alla olevista standardeista, standardiperheistä, tai viitekehyksistä:  

 • ISO/IEC 27000 
 • NIST CSF  
 • OWASP  
 • VAHTI-ohjeet  
 • KATAKRI  
 • PITUKRI  

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, ennakointikykyä sekä kyvykkyyttä toimia asiakasrajapinnassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta konsulttityöstä sekä julkisten asiakkuuksien parissa toimimisesta. Pystyt työskentelemään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

 

MITÄ TARJOAMME?  

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työyhteisö ja teemme kaikkemme, että pääset urallasi juuri sinulle sopivaan pisteeseen. Pystymme tarjoamaan sinulle räätälöidyn roolin muiden huippuammattilaistemme työkaverina. Osaamisen jatkuva kehittäminen kuuluu meillä jokapäiväiseen arkeen ja haluamme tarjota sinulle jatkuvasti alan koulutuksia sekä mahdollisuuksia uusien serttien suorittamiseen. Vaikka toimeksiannoissa konsulttimme työskentelevät usein itsenäisesti, ympärilläsi ja tukenasi on vahva tiimi, jolta saat apua arjen haasteissa.  

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä halutessasi jollain toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa tai Jyväskylässä, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Työsi tueksi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.  

 

KIINNOSTUITKO?  

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen?meille oheisen linkin kautta 31.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia 8.8. alkaen. Tehtävän aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan esimerkiksi loppukesään tai syksyyn.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä voit tiedustella:  

 • Harri Suni (liiketoimintajohtaja, kyberturvallisuuspalvelut), harri.suni(at)netum.fi, +358 40 839 2323 (lomalla 8.7.-8.8.)
 • Marko Hämäläinen (kyberkonsulttitiimin johtaja), marko.hamalainen(at)netum.fi  (lomalla 4.7.-31.7.)

Valituille hakijoille tehdään tehtävässä tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 12.7.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#pilvipalveluiden-kyberturvallisuusosaaja

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä