Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilviasiantuntija (Azure)

Rekryilmoitus

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Tee työtä siellä missä sydämesi asuu

Me Goforella olemme vahvasti sitä mieltä, että työt sujuvat parhaiten siellä missä viihtyy parhaiten. Siksi saat itse päättää, teetkö työsi toimistollamme Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa vai kotonasi tai mökillä Iivantiirassa. Pääasia että teet sen ajallaan ja hyvin. Me työnantajana lupaamme mahdollistaa valitsemasi työskentelytavat ja tarjota niille tuen ja puitteet.

Haluamme olla jakamassa hyvää työelämää kanssasi ja odotamme jo innolla tulevaisuutta, jossa meitä goforelaisia työskentelee Helsingistä Lappiin ja Savon sydänmailta rannikkoseuduille!

Rooli

Tiesitkö, että Goforella työskentelee julkipilven parissa jo noin 50 asiantuntijaa, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä, satojen tuhansien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita?

Ketterä pilviasiantuntijoidemme joukko etsii vahvistuksekseen Azure-osaajia asiakasprojektien toteuttajiksi. Goforelaisena pääset itse rakentamaan oman urapolkusi ja roolisi: Voit esimerkiksi keskittyä ja syventyä teknisiin toteutuksiin, infran pystyttämiseen ja jatkokehitykseen pilvikehittäjänä. Tai jos olet mieluummin konsultoivammassa roolissa lähellä asiakkaan liiketoimintaa suunnittelemassa arkkitehtuureja ja kestäviä pilviratkaisuja, voit asettua tai kasvaa meillä pilviarkkitehdiksi. Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi.

Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus pilviratkaisujen parista esimerkiksi pilviasiantuntijan, järjestelmäasiantuntijan tai ohjelmistokehittäjän roolissa. Käytät Azurea sujuvasti, ja sinulla on kokemusta Azuren IaaS-, PaaS- tai FaaS-palveluista. Lisäksi kuulemme mielellämme, jos tunnet jo esimerkiksi konttiteknologioita, muita julkipilvialustoja, CI/CD-työkaluja, serverlessin tai DevOps-toimintamalleja. Iso etu on, jos olet tottunut työskentelemään yhteistyössä niin asiakkaan kuin ohjelmistokehitystiimin kanssa.

Tämä rooli tarjoaa mahdollisuuden kasvaa asiantuntijana yhdessä pilviliiketoimintamme kanssa. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, vaan arvostamme ennen kaikkea intoa kehittyä ja aitoa kiinnostusta pilviratkaisuja kohtaan. Lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen!

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 21.9.2021 - 24.10.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Tee työtä siellä missä sydämesi asuu - työtä voi tehdä joko Suomen-toimipisteistämme tai etänä
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/pilviasiantuntija-azure/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä