Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilviarkkitehti Azure-hankkeisiin

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla kokemusta ja näkemystä julkipilven käytöstä uusissa järjestelmähankkeissa? Osaatko valita kuhunkin tilanteeseen sopivimman arkkitehtuurin - ja perustella valintasi? Osaatko tarvittaessa ihan käytännössä siirtää legacy-järjestelmän skaalautuvaksi pilvipalveluksi - ja haluat jakaa tietojasi muillekin?

Etsimme kokenutta Azure-asiantuntijaa, jolla on kykyä ja halua ottaa vastuu järjestelmien pilviarkkitehtuurista ja laajemmin toimintatavoista Azureen liittyen.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työssäsi toimit Netumin sisäisenä Azure-konsulttina, jonka puoleen hankkeet kääntyvät, kun haluavat ottaa Azuren käyttöön hankkeessa, siirtää järjestelmän pilveen tai optimoida ja skaalata jo olemassa olevaa järjestelmää edelleen. Välillä käytät osaamistasi suoraan asiakasrajapinnassa.

Osallistut järjestelmien määrittelyyn ja toteutukseen niiden elinkaaren kaikissa vaiheissa, myynnistä jatkuvaan palveluun ja järjestelmän alasajoon asti. Osaat neuvoa ja toteuttaa itse optimaalisen Azure DevOps -rakenteen sujuvan kehityksen ja järjestelmän ylläpidon varmistamiseksi.

Mahdollisuuksien mukaan olet mukana myös yleisemmin Azure-osaamisen kehittämisessä Netumissa.

Teknologiaosaamisessa Azuren ominaisuuksien ja konttiteknologian tuntemus on tärkeintä. Järjestelmät on toteutettu tyypillisesti Javalla, C#:lla ja/tai TypeScriptillä sekä Pythonilla. Hyödynnämme laajalti myös tietovarastoteknologioita, joten niiden tuntemus on eduksi.

Avainsanoja, joita CV:stäsi mahdollisesti löytyy - tai ainakin haluat oppia lisää: Azure, Azure DevOps, CI/CD, Azure Functions, Web App. SQL Managed, AKS, Container Registry, Cosmos DB, Databricks, Service Bus, API Management, Data Factory, VNet.

 

Mitä tarjoamme?

Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia kasvavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään isoissa, yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa mahtavien työkavereiden kanssa. Työnantajana varmistamme, että saat tarvittavat välineet, koulutuksen ja tuen tehtävässä onnistumiseen - jokainen Netumilainen voi käyttää 6 % ajastaan osaamisensa kehittämiseen.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa, mutta voit työskennellä myös etänä. Tarpeen vaatiessa osallistut työpajoihin muun tiimin mukana. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Äijälä, puh. +358 50 573 3247 ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Valitulle hakijalle tehdään hankkeiden vaatima turvallisuusselvitys.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2021 - 31.10.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

Omat tagit

azure
azure devops
Cosmos DB
Databricks
Azure Functions
AKS
Container Registry
Service Bus
API Management
Data Factory
VNet

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä