Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peppi-taikureita

post_image

RekryilmoitusEtsimme Peppi-järjestelmää kehittävään IT-tiimiimme mukaan rautaista koulutusalan osaamista, projektinhallintataitoja ja Peppi-järjestelmän käyttäjänäkökulmaa.

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja teknisen tiimimme kanssa erilaisissa Peppi-järjestelmään liittyvissä kehityshankkeissa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta Peppi-järjestelmästä esimerkiksi pääkäyttäjän roolissa ja olet kiinnostunut kehittämään järjestelmää entistä toimivammaksi käyttäjilleen. 

Sinulle on kertynyt kokemusta koulutussektorilta ja osaat koordinoida ja hallita isojakin kokonaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja nautit vaihtelevasta arjesta. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot eikä kaikkea tarvitse osata, sillä sinulla on ammattitaitoinen tiimimme tukenasi. Tärkein ominaisuutesi on into uuden oppimiseen ja oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä osaksi kasvavaa IT-taloa ja sen monialaista asiantuntijajoukkoa. Sinulla on laajat vaikutusmahdollisuudet oman työnkuvasi rakentamiseen ja työnantajana varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kimmo Koivisto, puh. +358 40 952 4242, kimmo.koivisto(at)netum.fi ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2021 - 24.10.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä